Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek milyen volt a szülése?

Kinek milyen volt a szülése?

Figyelt kérdés

Sok nőtől hallotam, hogy nagyon rossz szülése volt, de ennek ellenére mégis több gyereket is bevállalt.

Nektek elvette a kedveteket az első szülés a következőtől? Vagy gyorsan el lehet felejteni a rossz oldalát?

Szerintem az a legcsodálatosabb amikor már a mellkasunkon fekszik. :)

2022. dec. 24. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Nekem az első szülésem nem volt kifejezetten könnyű,26 óra vajúdás után lett meg a kisfiam.Szerencsére nem volt gond a babával,fájásgyengeségem volt a végén és úgy nyomták ki belőlem.Ennek ellenére jó emlék maradt,nekem az agyam törölte utána a fájdalom emlékét szinte rögtön,amint kint volt a kisfiam.

Most vagyok a második terhességem legvégén,bármikor jöhet a baba.Annak örülnék,ha hamarabb meglenne,nem lenne ilyen hosszú a vajúdás és sikerülne megint természetesen,komplikáció mentesen.

De például a nagymamámnak olyan rossz élmény volt a szülés,hogy apukámnak emiatt nem lett testvére.

2022. dec. 25. 12:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A fiam 4.5 kg volt 18 évesen,szültem semmi extrafájt, de nem volt vészes. A lányom csak 4kg volt, kifejezetten jó élmény volt 22kor mentünk be, 2 kor m@r meg volt. Úgy éreztem mehetünk is haza.

3.indított volt és ezért rosszabb, a nagyokkal mire beértem a korházba ki voltam tágulva. A 3.nál majdnem 40 voltam így az olyan volt mint ha első lett volna.

2022. dec. 25. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
3-at szültem, 3 különböző kórházban. Szeretek szülni, maga a folyamat tök klassz, minden fájdalmával együtt, de a kórházak tökre elcseszik, minden rossz élményem a dokik ténykedéséhez köthető, pedig sima, problémamentes szüléseim voltak. Úgyhogy a szülést nem, de a kórházat kihagynám, ha újra teherbeesnék. Már a harmadikat is itthon akartam, de kizaródtam streptococcus miatt.
2022. dec. 25. 12:54
 14/17 anonim ***** válasza:
5-s neked miért volt olyan borzalmasak a császár szüléseid?
2022. dec. 26. 11:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
3at szültem, az elsőnél a vajúdás 2 napig is tartott,mire a rendes fájasokhoz értünk a világom nem tudtam két tolófajás között elaludtam, maga a kórhazban töltött idő is kemeny volt, depis lettem, ennek ellenére 5 év múlva megszületett a 2. Vele otthon kb 7 óráz vajjúdtam majd bementünk 3 perces fájásokkal a kórhazba és ott burokrepesztéstől 1 órán belül meg lett, és az ott töltött napok is ezerszer kellemesebbek voltak.Most 3.szor magzatvízszivargással mentünk be,burkot repesztettek és hosszú órákat vajúdtam oxitocinnal mire megszületett, maga a szülés borzasztóan fájt hosszú volt, a baba nagy, 3. Gátmetszés volt, nem vállalunk.4.et, részben ezért sem, a kórházi körülmények, szülésznő, doki és a kórházban töltött napok teljesen megfelelőek voltak sőt
2022. dec. 26. 16:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Csodálatos élmény volt tényleg, amikor megszületett a baba, de a vajúdás.. Olyan volt, mintha kitépték volna az összes belső szervem, és ez ment hosszú órákig. Az utolsó 2 órában azt kívántam, hogy haljak már végre bele a következő fájásba. A szülés amúgy nem volt vészes, komplikációmentes volt. A gátmetszés viszont sokáig fájt, sokáig nem bírtam ülni. Szülés közben megkatétereztek, az se volt kellemes, és utána hetekig fájt a pisilés. Nem szépült meg az emlék, soha többé nem vállalnék még egy gyereket. Még egyszer nem akarom megjárni a poklot, elég volt egyszer átélnem ezt a borzalmas, hosszú fájdalmakat. A végeredmeny tényleg csodás, és mindennél jobban szeretem a gyerekemet, de akkor se vállalnék még egyet.
2022. dec. 28. 20:14
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Így visszagondolva nem volt vészes, viszont amikor épp vajúdtam azt hittem, hogy megfogok halmi a fájdalomtól. Szó szerint azt hittem, azon gondolkodtam, hogy ilyen érzés lehet meghalni és hogy én tuti megfogok halni. 21 évesen szültem, 2 óra alatt.
2022. dec. 29. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!