Kinek milyen volt a szülése?
Sok nőtől hallotam, hogy nagyon rossz szülése volt, de ennek ellenére mégis több gyereket is bevállalt.
Nektek elvette a kedveteket az első szülés a következőtől? Vagy gyorsan el lehet felejteni a rossz oldalát?
Szerintem az a legcsodálatosabb amikor már a mellkasunkon fekszik. :)
Gyors.
Nyolckor mentem be, előkészítés, burokrepesztés, 10-kor már az újszülöttosztályon ordított ♥️
Első (sajnos egyetlen) gyerek, 20 évesen szültem.
Két gyereket szültem, mindkettő indítva lett, az első 10 óra alatt lett meg, a második bő 4. Mindketten 4 kiló körüliek voltak és mindkettőnél más szakaszok voltak kellemetlenek. Bennem nem hagytak rossz élményt, annak ellenére hogy az elsőt az orvosom nehéz szülésnek nyilvánította és elmondása szerint egyedül nem biztos, hogy meg tudtam volna szülni.
Engem inkább az első szülés utáni felépülés ért hidegzuhanyként, mert arról az időszakról nem igazán mesél senki. De túléltem/megszoktam.
Pokoli volt az első császárom. Nagyon is rányomta a bélyegét a második terhességemre.
De vágytunk még egy gyerekre, és bár a második császár még rosszabb volt több téren is, utólag is azt mondom, megérte. Lelkileg azt hiszem, sosem fogom azt a borzalmas napot teljesen feldolgozni, de meg tudok birkózni vele. A gyerekem megér ennyit.
Harmadik gyereket viszont nem vállalunk. Ha a szülésélmény hasonlóan alakulna, azt már nem bírnám el.
Program császárom volt, a baba állapota miatt.
Sokkal rosszabbra számítottam, pozitív csalódás volt. Persze fájt, néha a mai napig is pedig már 3 eve, de gyorsan gyógyultam, szép volt a seb, tudtam mozogni is.
Első szülésem nagyon durva volt. Majdnem ott maradt a fiam.
Mégsem tántorított el a 2.gyerektől. én nagyon hamar helyrejöttem, ő áldott jó baba volt. Így 1 éves volt mikor újra belevágtunk.
Lett egy vetélésem, végül 2.5év különbséggel megszületett a lányunk.
Ez a szülés sokkal jobb élmény volt. De mégis nagyobb traumaként el bennem. Főleg a szülés utáni első fél év.
3 gyereket akartunk. Nem lesz 3. Nekem ez a 2.szülés utáni regenerálódás bővem sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!