Ha természetes úton szül a feleségem, utána tényleg nullára íródik a szexuális életünk?
32 éves férfi vagyok, és 4 hónap van hátra a feleségem terhességéből. Ő 34 éves.
Eddig is teljesen rendben van a szexuális életünk, egy két naponta együtt vagyunk átalában.
Már 5 éve együtt vagyunk és most jött el annak az ideje hogy vállaljunk egy közös gyermeket.
Viszont több ismerősöm, barátom is arról számolt be hogy készüljek fel, mert a szülés után elfelejthetem a szexet. (Ebbe benne van az hogy szülés után jó ideig nem szabad, viszont a tapasztalatok alapján azt hallottam hogy a nők utána sem fogják már kívánni).
Ezzel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Mire számítsak?
Nem hiszem hogy sokáig bírnám szex nélkül.
Ha még érdekel vélemény, vagyis tapasztalat, nálam fordítva volt. Volt császárom is meg hüvelyi szülésem is. A császár után sokkal tovább tartott a regenerálódás, sokkal tovább fájt minden. Végülis szétvágták a hasamat! Fájt mindenem a környéken. A hüvelyi szülés után, mikor letelt a kötelező 6 hét, már szinte rendben is voltam. Amit még észrevettem, hogy szoptatás alatt szárazabb voltam, de ezen lehet segíteni.
Az, hogy pár haveros szarul járt, nem kéne előre leírni magatokat is! Ahhoz hogy jól menjenek a dolgok, te is kellesz.
Nullára nem íródik, de az biztos, hogy se ugyanannyi időtök, se energiátok nem lesz rá, mint korábban.
Mondjuk ami az eddigi stílusodból lejön, ha otthon is így kommunikálsz, mint itt, szinte garantált, hogy válás lesz a vége. Szomorú, amikor azonnal "na megjöttek a feministák" a reakció, ha a hozzászólók saját tapasztalatok alapján próbálnak neked olyat javasolni, amivel orvosolni lehet az esetleges későbbi problémákat. Ha tetszik, ha nem, azt tudomásul kell venned: ahhoz, hogy a feleségednek ne zuhanjon nullára a libidója, bizony neked is oda kell tenned magad úgy érzelmileg, mint fizikailag.
A feleségemmel tulajdonképpen minden rendben van egyébként köztünk, ez a kérdésem tulajdonképpen azért született meg, mert telebeszélték a fejem, és mivel nagyon sokaknál valós a probléma, ezért én is tartok attól hogy a jövőben majd ez probléma lesz köztünk. Mindenesetre az lenne a legjobb ha nem lennének ilyen problémáink a jövőben.
Aki esetleg provokációnak vette a kérdést, annál csak arra tudok gondolni, hogy magára ismert, és rosszul esik neki pusztán a kérdés feltétele is, mindenesetre köszi a kötözködést.
Az incelezésről inkább nem írok semmit, már nagyon unalmas hogy minden kategóriában van ilyen nagyon ráérő ember akit az incelezés tesz boldoggá
24-es
Igen, a császárral kapcsolatban például olvastam pozitív véleményeket is.
Egyes nők, akiknek nem olyan széles a medencéjük, többen választják inkább a császármetszést, ugyanis olyat is olvastam, hogy egyes nőknél gátmetszéssel teljesen tönkretették a hüvelyi idegvégződéseket, és ezzel a szexuális életüket is, ők kifejezetten javasolják a szűkebbeknek a császárt saját tapasztalat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!