Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha természetes úton szül a...

Ha természetes úton szül a feleségem, utána tényleg nullára íródik a szexuális életünk?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, és 4 hónap van hátra a feleségem terhességéből. Ő 34 éves.

Eddig is teljesen rendben van a szexuális életünk, egy két naponta együtt vagyunk átalában.

Már 5 éve együtt vagyunk és most jött el annak az ideje hogy vállaljunk egy közös gyermeket.

Viszont több ismerősöm, barátom is arról számolt be hogy készüljek fel, mert a szülés után elfelejthetem a szexet. (Ebbe benne van az hogy szülés után jó ideig nem szabad, viszont a tapasztalatok alapján azt hallottam hogy a nők utána sem fogják már kívánni).

Ezzel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Mire számítsak?

Nem hiszem hogy sokáig bírnám szex nélkül.

2022. dec. 23. 13:48
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
93%
Szules után 6 hetet kell mindenképp várni, az orvosi kontrollig. Szoptatas alatt általában alacsonyabb a nők libidoja, de ez nem szentírás, egyenfuggo. Sokszor a faradtsag, kimerültség okozza szerintem a ritkább szexet. De részedről biztos nagyobb megértésre lesz szükség, bárhogy is alakul nálatok, mert úgy tűnik, neked csak a saját igényeid számítanak jelen pillanat.
2022. dec. 23. 13:55
 2/37 anonim ***** válasza:
97%

Ennek nem a szules modjahoz van koze, hanem leginkabb a faradtsaghoz es a hormonokhoz.

Nyilvan azt nem lehet elore tudni, hogy hogy lesz. De ha a felesegednek nem lesz kedve szexelni 3-4 honapig mondjuk, mert egy nem alvo csecsemo mellett orul az ember, ha el, akkor tenyleg, mi lesz? 😳

Mi az, hogy nem birod sokaig? Akkor mit fogsz csinalni? Megcsalod? Megeroszakolod?

Ezeket a dolgokat terhesseg elott kellett volna tisztazni. Ha neked mindennel fontosabb a szex, akkor oriasi baj, hogy gyereket vallaltatok, szakitani kellett volna helyette.

2022. dec. 23. 13:55
 3/37 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen evidens, hiszen szülés után minden nő apácává válik.

🤦‍♀️

Bakker, 32 éves férfi létedre hogy lehetsz ennnnnyire....egyszerű?!

2022. dec. 23. 13:56
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

3x szültem és nálunk sosem volt utána gond.

Neked is ki kell venni a részed, ha semmit nem segítesz és nem tud pihenni, ne várd hogy az ágyban alváson kívül más is eszébe jusson.

2022. dec. 23. 13:58
 5/37 A kérdező kommentje:

Na, berontott a feminizmus.

A kérdésben is leírtam hogy nem arról a pár hónap/hétről van szó, ami alatt ez teljesen normális.

A beszámolók alapján sokaknál még évek múlva sem volt szex, csak havonta, és akkor is húzta a száját a feleség. Egy konkrét régi osztálytársamnál van ilyen helyzet, már lassan 4 éves a kislányuk. De nem csak tőle hallottam ugyanezt. A gyerekük vállalása előtt nekik is napi szinten megvolt a dolog.

2022. dec. 23. 14:04
 6/37 anonim ***** válasza:
94%
De te a régi osztálytársad feleségével élsz?
2022. dec. 23. 14:06
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is tér vissza libidó, az kapcsolati probléma, nem a női jellegből ered. A házasság eleje vál-ság, és a válság sokszor vál-ásba is torkollik, mert felszáll a lila köd, előjönnek a különbségek.
2022. dec. 23. 14:08
 8/37 A kérdező kommentje:

Nem a régi osztálytársam feleségével élek, sem máséval.

Pusztán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi hogy mennyire gyakori a nőknél hogy egy gyerek érkezése után nullára íródik a libidó, és nem is jön vissza?

2022. dec. 23. 14:08
 9/37 A kérdező kommentje:

7-es: Már miért lenne akkor kapcsolati probléma, ha sok párnál a gyermek érkezése előtt teljesen rendben volt a szexuális élet? Akkor a gyermek érkezése ront a kapcsolaton?

Vagy a feleség addig csak azért tette szét a lábát évekig, naponta, hogy majd felcsinálják?

Nagyon sok házasságban ez valós probléma. És nagyon sok megcsalás, válás van emiatt.

2022. dec. 23. 14:11
 10/37 anonim ***** válasza:
95%

Na, de akkor legkozelebb fogalmazd meg jobban a kerdesed, mert nem volt egyertelmu, hogy konkretan mi is a bajod. Nyilvan amilyen a kerdes, a valaszok is olyanok lesznek, mert mi nem ismerunk teged, nem tudjuk sehonnan se kiszopni, mire gondolsz, ha nem irod le 🤷‍♀️

Na en amugy abszolut azt latom a problema forrasanak szex teren, ha tenyleg a ferj semmibol nem veszi ki a reszet se a gyerek korul, se a haztartasban. Egy hulla faradt nonek meg nyilvan szexelni se lesz kedve egyreszt, masreszt meg alapbol ilyen here ferfihez kinek lenne kedve ugye.

De rohadt konnyen hibaztatjuk az asszonyt, hogy a “gyerek elvette az eszet”, mikozben az esetek nagy reszeben nem csak ennyi a dolog.

Nalunk is volt atmenetileg valsagban a kapcsolatunk a gyerek utan, pont emiatt, a ferjem nem igazan akarta megeroltetni magat. En ezert mindig feszult voltam es hazisarkannya valtam, szoval ordogi kor ez.

De hala jo egnek sok-sok beszelgetes es par alkalom parterapia helyretette a dolgokat. De mi ugye akartunk is tenni ezert.

Szoval nem kell elore temetni a kapcsolatot, de nagyon kemenyen dolgozni kell azert, hogy minden jo legyen.

2022. dec. 23. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!