Ha természetes úton szül a feleségem, utána tényleg nullára íródik a szexuális életünk?
32 éves férfi vagyok, és 4 hónap van hátra a feleségem terhességéből. Ő 34 éves.
Eddig is teljesen rendben van a szexuális életünk, egy két naponta együtt vagyunk átalában.
Már 5 éve együtt vagyunk és most jött el annak az ideje hogy vállaljunk egy közös gyermeket.
Viszont több ismerősöm, barátom is arról számolt be hogy készüljek fel, mert a szülés után elfelejthetem a szexet. (Ebbe benne van az hogy szülés után jó ideig nem szabad, viszont a tapasztalatok alapján azt hallottam hogy a nők utána sem fogják már kívánni).
Ezzel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Mire számítsak?
Nem hiszem hogy sokáig bírnám szex nélkül.
A gyerek egy természetes konfliktusforrás, mert teljesen átalakul a családszerkezet, szórakozó ifjú párból felelős, napirendbeosztós család lesz, plusz kiadásokkal megterhelve. A nő fáradt, ideges, a férfit ez a negatív esetekben nem különösebben érdekli, ugyanazt várja el, anélkül, hogy beletenné a maga részét. Ott, ahol az apa teljes értékű szülőtárs, nem lesznek szexuális gondok.
Amúgy meg ilyen stílusban légy szíves ne nyilvánulj meg a nőkről, mert se utcalányok nem vagyunk, se tárgyak.
Az sem egyértelmű, hogy a férj nem veszi ki a részét, és emiatt nincs kedve a nőnek.
A barátomnál ilyet az asszony nem mondhat, mert a férfi csinálja a takarítás kb. 90%-át is, plusz a kerti munkát is.(Nem az asszony tologat fűnyírót).
Ennek ellenére mégis a váláson gondolkozik, mert egész egyszerűen frigid lett az asszony. Ő sem tudja mi ennek az oka, már azt a lehetőséget is kizártuk hogy szeretője lenne az asszonynak.
"Viszont több ismerősöm, barátom is arról számolt be hogy készüljek fel, mert a szülés után elfelejthetem a szexet."
Ebből is láthatod, hogy sok mindenkinél előfordulhat, szóval ha így is lesz, ne egyből a feleségedben keresd a hibát!
Mit hittél, miről szól a gyerekvállalás, csupa móka meg kacagás?
Óvodás vagy?
Kamu beütése van.
Úgy ír a nőkről, mint egy besavanyodott incel.
13: De, elég sokszor, már szakemberhez is fordult ezzel kapcsolatban, amiről a feleség nem tud.
Akárhányszor megkérdezheti, akármikor, a válasz mindig ugyanolyan semmilyen kitérés: fáradt vagyok, fáj a fejem, felidegesített a HR-es, menstruál, stb. sorolhatnám estig
"De, elég sokszor, már szakemberhez is fordult ezzel kapcsolatban, amiről a feleség nem tud."
Milyen szakemberhez fordult egyedül, titokban? Prostihoz?
Mert párterapeutához egyedül...
"Vagy a feleség addig csak azért tette szét a lábát évekig, naponta, hogy majd felcsinálják?"
Ez nem kérdés, hanem egy vélemény volt incikétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!