Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha természetes úton szül a...

Ha természetes úton szül a feleségem, utána tényleg nullára íródik a szexuális életünk?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, és 4 hónap van hátra a feleségem terhességéből. Ő 34 éves.

Eddig is teljesen rendben van a szexuális életünk, egy két naponta együtt vagyunk átalában.

Már 5 éve együtt vagyunk és most jött el annak az ideje hogy vállaljunk egy közös gyermeket.

Viszont több ismerősöm, barátom is arról számolt be hogy készüljek fel, mert a szülés után elfelejthetem a szexet. (Ebbe benne van az hogy szülés után jó ideig nem szabad, viszont a tapasztalatok alapján azt hallottam hogy a nők utána sem fogják már kívánni).

Ezzel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Mire számítsak?

Nem hiszem hogy sokáig bírnám szex nélkül.

2022. dec. 23. 13:48
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek egy természetes konfliktusforrás, mert teljesen átalakul a családszerkezet, szórakozó ifjú párból felelős, napirendbeosztós család lesz, plusz kiadásokkal megterhelve. A nő fáradt, ideges, a férfit ez a negatív esetekben nem különösebben érdekli, ugyanazt várja el, anélkül, hogy beletenné a maga részét. Ott, ahol az apa teljes értékű szülőtárs, nem lesznek szexuális gondok.

Amúgy meg ilyen stílusban légy szíves ne nyilvánulj meg a nőkről, mert se utcalányok nem vagyunk, se tárgyak.

2022. dec. 23. 14:17
 12/37 A kérdező kommentje:

Az sem egyértelmű, hogy a férj nem veszi ki a részét, és emiatt nincs kedve a nőnek.

A barátomnál ilyet az asszony nem mondhat, mert a férfi csinálja a takarítás kb. 90%-át is, plusz a kerti munkát is.(Nem az asszony tologat fűnyírót).

Ennek ellenére mégis a váláson gondolkozik, mert egész egyszerűen frigid lett az asszony. Ő sem tudja mi ennek az oka, már azt a lehetőséget is kizártuk hogy szeretője lenne az asszonynak.

2022. dec. 23. 14:19
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
És esetleg a barátod nem próbálta megkérdezni az "asszonytól", hogy mi a probléma?
2022. dec. 23. 14:21
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont több ismerősöm, barátom is arról számolt be hogy készüljek fel, mert a szülés után elfelejthetem a szexet."

Ebből is láthatod, hogy sok mindenkinél előfordulhat, szóval ha így is lesz, ne egyből a feleségedben keresd a hibát!

Mit hittél, miről szól a gyerekvállalás, csupa móka meg kacagás?

Óvodás vagy?

2022. dec. 23. 14:21
 15/37 anonim ***** válasza:
94%

Kamu beütése van.

Úgy ír a nőkről, mint egy besavanyodott incel.

2022. dec. 23. 14:23
 16/37 A kérdező kommentje:

13: De, elég sokszor, már szakemberhez is fordult ezzel kapcsolatban, amiről a feleség nem tud.

Akárhányszor megkérdezheti, akármikor, a válasz mindig ugyanolyan semmilyen kitérés: fáradt vagyok, fáj a fejem, felidegesített a HR-es, menstruál, stb. sorolhatnám estig

2022. dec. 23. 14:23
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció, párterápia. A takarítás 90%-ával (tényleg a napi szintű takarítás 90%-a?) ne legyen nagyra a barátod, mert az a háztartásnak és gyerekellátásnak csak a töredéke. Azt hiszem, simán provokálsz. De mint látod, nem jön be.
2022. dec. 23. 14:24
 18/37 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt is csak feleslegesen vesztegetem az időm, szép napot
2022. dec. 23. 14:26
 19/37 anonim ***** válasza:
95%

"De, elég sokszor, már szakemberhez is fordult ezzel kapcsolatban, amiről a feleség nem tud."

Milyen szakemberhez fordult egyedül, titokban? Prostihoz?

Mert párterapeutához egyedül...

2022. dec. 23. 14:27
 20/37 anonim ***** válasza:
86%

"Vagy a feleség addig csak azért tette szét a lábát évekig, naponta, hogy majd felcsinálják?"

Ez nem kérdés, hanem egy vélemény volt incikétől.

2022. dec. 23. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!