Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A tizenéves nők azért szülnek,...

A tizenéves nők azért szülnek, hogy már tizenévesen több tiszteletet megbecsülést kapjanak mint a többi tizenéves?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 22:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem ,hanem mert felelőtlenek és nem védekeznek.Tiszt.a kiv.

Nagyon ritka az aki tényleg akar is.

2010. szept. 30. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
A tizenéves nők egy bizonyos társadalmi csoportban szülnek, sőt, mit szülnek, halomra szülik 20 éves korukig a gyerekeket... Hát gondolom sejted, milyen megbecsülést kapnak. :) Legalábbis a társadalomtól :(
2010. szept. 30. 22:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ezért sőt, általában inkább lenézik a kortársaik őket. Az egyik barátnőm nem megfelelő védekezés során esett teherbe.
2010. szept. 30. 23:04
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
nem azért.én 19évesen szültem.nem mások miatt hanem magamnak és a páromnak.
2010. szept. 30. 23:43
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem is most lesz babám 19 éves vagyok. Tervezett volt, marhára nem érdekel más véleménye, mindenkinek ennyi erővel lenne mit kiteregetnie.
2010. okt. 1. 07:54
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Ez egy hülyeség, nem tudom honnan szedte a kérdező ...

Van aki azért mert besikerül, és nagyon nagy pici százalék meg azért mert valóban szeretne.

De ezt szerintem tudni lehet magunktól is..

2010. okt. 1. 12:40
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

Én 19 évesen szültem!Nem azért,hogy több tiszteletet kapjak!Pont,hogy lenéznek az emberek emiatt,de nem érdekel,se több sem kevesebb nem vagyok azért mert ennyi idősen szültem!Bennem legalább volt annyi,hogy ha már hülyeséget csináltam fel is válaltam!Most van egy gyönyörű 4 hós lányom és egy férjem!Az emberek meg azt gondolnak amit akarnak!Én boldogan fekszem és kelek!

Egy 19 éves anyuka!

2010. okt. 1. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Én is 19 évesen szültem(már akkor majdnem 20 2 hónap híján)és terveztük.Sőt lehet megdöbbentő lesz,de a volt osztálytársaim közül is vannak akik 19-20 évesen szültek/szülnek és ők is tervezték.Szóval szerintem egyre több 19-20 éves szül azért mert már kisbabát szeretnének.
2010. okt. 1. 16:56
 9/11 anonim válasza:
44%
Én 20 vagyok és babát szeretnék már nagyon:)mondjuk már régóta,ha nem félnék a szüléstől már szerintem terhes is lennék:)
2010. okt. 1. 22:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A tizenéves és nő szerintem összeférhetetlen fogalmak. Tizenévesen inkább lányokról beszélünk, egy 19 éves is inkább lány még.

És nem ezért szülnek, hanem mert

- becsúszott a baba

vagy

-összeházasodtak és korai gyerekvállalás mellett döntöttek.

Utóbbi ritkább.

2010. okt. 2. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!