Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kérnék valamit, kedves Anyukák...

Kérnék valamit, kedves Anyukák? Egy kicsit több tiszteletet adjunk már egymásnak, ha lehet! Jó?

Figyelt kérdés

Annyira rossz, hogy vagy a kérdezőt ócsároljátok, vagy egymást, mint válaszolókat. Szerintem erre semmi szükség nincs.

Ja, és még valami, ha lehet, a kérdésre válaszoljatok, ne a válaszoló hozzászólására.

Ez az oldal azért jött létre, hogy aki kérdez, választ kapjon, nem pedig azért, hogy egymást szapuljuk, és a kérdező meg ugyanolyan tanácstalan maradjon, mint a kérdés kiírása előtt.

Ezzel nem a másikat minősítitek, hanem saját magatokat. Még a kezecskékre sem kell kattintani, és máris meg van a minősítés.

2010. aug. 31. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt ma írtam ki én is: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Teljesen egyetértek Veled, hihetetlen számomra is, hogy milyen kis dolgokba bele tudnak kötni egyesek és milyen viták alakulnak ki.

2010. aug. 31. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Én az egyik kérdésemre egy választ kaptam, amiben közölte az illető,hogy látja laikus vagyok.Na igen. Nélküle nem is tudtam volna.Egy másik kérésnél meg azt írta az illető, hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni....

Komolyan, ez a "szinvonal"már szánalom.

2010. aug. 31. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos igazad van, de nem csak a baba-témánál, az egész oldalon ez megy:-S
2010. aug. 31. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, hol a női összetartás? :-(
2010. aug. 31. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Bízzunk benne, hogy hamar befejezik. Bár majd jönnek a lehurrogók, hogy mégis minek írtad ki ezt a "szánalmas kérdést"!
2010. aug. 31. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos,amilyen nagy az egyetértés és az empátia a teherbeesés és a szülés témakörnél,akkora a széthúzás és a gyűlölködés itt..Mikor már mindenki elérte a célját,megszűnik a nagy egyet-együttérzés..Mindenki másképpen neveli a gyermekét,ahogyan ők maguk is mások,és ezt el kellene fogadni!
2010. aug. 31. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!