Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülészeti osztályon szokott...

Szülészeti osztályon szokott lopás lenni?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert vannak drágább dolgok, apróságok pl. papucs amit itthon hordok,

nagyon szeretek és szívesen bevinném de ha ellopnák sajnálnám újra venni. Törölköző, köntös hasonló. Az első babámat várom és fogalmam sincs hogy működik mikor megyek a szülőszobára és akkor cuccaim ott maradnak őrizetlenül ki tudja hány órára? Telefon, pénztárca, személyes dolgok? És bárki bemehet? Nyilván szobatársam is lesz. Nem vagyok én se eleresztve félre ne értsétek, kevés cuccom van de az minőségi. Nagyon meggondolom mit veszek és nehezen költök. Köszönöm ha valaki válaszol.

2022. dec. 10. 22:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Székesfehérváron szültem 2x.

Itt úgy van, a szülőszobára csak egy kistáskát lehet bevinni, a többi cucc egy közös megőrzőben van. En így a telefon, pénztárca stb ertékeket a szülőszobás táskába tettem, vittem magammal.

Ha megvolt a szülés, tolokocsiba ültetnek és az összes cuccod radpakolják, úgy tolnak osztályra.

Van mindenkinek egy saját szekrény a szoba egyik sarkában, nem zárható, illetve olyan keskeny, a sporttáskám nem fért be.

Az ágy mellett is van egy éjjeli szekrény, fiokkal.

Első szülés után ebbe a fiokba tettem be a péztárcám, ráadásul jól el is takartam. Volt benne 20ezer ft, a babafotózásra. 4 ágyas szoba volt, egyedül voltam benne. Míg lezuhanyoztam, ez a 20ezer forint elszublimált. Hiába csaptam ki a hisztit, nem lett meg. (2019).

Masodik szülésnél nem vittem direkt pénzt. Akkor "csak" egy csomag betét tűnt el a táskámból. Akkor 2szobásban voltam, szintén egyedül (2021)

2022. dec. 11. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!