Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülészeti osztályon szokott...

Szülészeti osztályon szokott lopás lenni?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert vannak drágább dolgok, apróságok pl. papucs amit itthon hordok,

nagyon szeretek és szívesen bevinném de ha ellopnák sajnálnám újra venni. Törölköző, köntös hasonló. Az első babámat várom és fogalmam sincs hogy működik mikor megyek a szülőszobára és akkor cuccaim ott maradnak őrizetlenül ki tudja hány órára? Telefon, pénztárca, személyes dolgok? És bárki bemehet? Nyilván szobatársam is lesz. Nem vagyok én se eleresztve félre ne értsétek, kevés cuccom van de az minőségi. Nagyon meggondolom mit veszek és nehezen költök. Köszönöm ha valaki válaszol.

2022. dec. 10. 22:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%
Ne Gucciba menj..
2022. dec. 10. 22:36
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol lehet, elég könnyű. Ne vigyél értékes cuccokat, amit meg muszáj, azt tedd jó hátra, letakarva.
2022. dec. 10. 22:46
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem guccira gondoltam. Ecipős papucs kb. 10ezer. Pont ezért kérdeztem mert ha elmegyek az ázsia centerbe és ott hagyok "olcsóbb" cuccokra 20ezret hogy ne sajnáljam ha ellopják azt is sajnálni fogom mert már sehol nem olcsó semmi. De köszönöm a válaszod.
2022. dec. 10. 22:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Én a szülőszobába vittem magammal minden motyómat és végig ott volt velem. A férjemmel vittük ki a kórterembe, a gyermekágyas osztályra.

De lopás ott is előfordulhat, szóval légy résen, értékes holmit ne vigyél.

2022. dec. 10. 22:54
 5/21 anonim ***** válasza:
59%
Zárható szekrények vannak..
2022. dec. 10. 22:54
 6/21 anonim ***** válasza:
93%

5, hol?

Egyébként a gyerekágyas osztályon csak azután kapsz szobát, ha megszültél. Addig a vajúdóban lesz a cuccod veled.

2022. dec. 10. 22:59
 7/21 anonim ***** válasza:
16%

Nem kell elmagyarázni, mert 3x szültem, azt hiszem képben vagyok...

Szolnokon mindenhol zárható szekrények vannak, és először a vajúdóban volt a holmim BEZÁRVA, a kulcs pedig nálam, majd mikor átvittek a szülőszobára, hozták a holmim, fent a gyerekágyon meg szintén kulccsal zárható szekrények voltak és vannak is.

2022. dec. 10. 23:09
 8/21 A kérdező kommentje:
Szerintem csak a hol? kérdés szólt neked, a többi nekem :)
2022. dec. 10. 23:12
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
7, bizonyára átsiklottam felette, de hol írja a kérdező, hogy Szolnokon fog szülni?
2022. dec. 10. 23:13
 10/21 A kérdező kommentje:
Valóban nem írtam meg hol fogok szülni ami nagyon nem mindegy egyébként Veszprémben. Ez kimaradt.
2022. dec. 10. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!