Szülészeti osztályon szokott lopás lenni?
Azért kérdezem mert vannak drágább dolgok, apróságok pl. papucs amit itthon hordok,
nagyon szeretek és szívesen bevinném de ha ellopnák sajnálnám újra venni. Törölköző, köntös hasonló. Az első babámat várom és fogalmam sincs hogy működik mikor megyek a szülőszobára és akkor cuccaim ott maradnak őrizetlenül ki tudja hány órára? Telefon, pénztárca, személyes dolgok? És bárki bemehet? Nyilván szobatársam is lesz. Nem vagyok én se eleresztve félre ne értsétek, kevés cuccom van de az minőségi. Nagyon meggondolom mit veszek és nehezen költök. Köszönöm ha valaki válaszol.
Én a szülőszobába vittem magammal minden motyómat és végig ott volt velem. A férjemmel vittük ki a kórterembe, a gyermekágyas osztályra.
De lopás ott is előfordulhat, szóval légy résen, értékes holmit ne vigyél.
5, hol?
Egyébként a gyerekágyas osztályon csak azután kapsz szobát, ha megszültél. Addig a vajúdóban lesz a cuccod veled.
Nem kell elmagyarázni, mert 3x szültem, azt hiszem képben vagyok...
Szolnokon mindenhol zárható szekrények vannak, és először a vajúdóban volt a holmim BEZÁRVA, a kulcs pedig nálam, majd mikor átvittek a szülőszobára, hozták a holmim, fent a gyerekágyon meg szintén kulccsal zárható szekrények voltak és vannak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!