Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülészeti osztályon szokott...

Szülészeti osztályon szokott lopás lenni?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert vannak drágább dolgok, apróságok pl. papucs amit itthon hordok,

nagyon szeretek és szívesen bevinném de ha ellopnák sajnálnám újra venni. Törölköző, köntös hasonló. Az első babámat várom és fogalmam sincs hogy működik mikor megyek a szülőszobára és akkor cuccaim ott maradnak őrizetlenül ki tudja hány órára? Telefon, pénztárca, személyes dolgok? És bárki bemehet? Nyilván szobatársam is lesz. Nem vagyok én se eleresztve félre ne értsétek, kevés cuccom van de az minőségi. Nagyon meggondolom mit veszek és nehezen költök. Köszönöm ha valaki válaszol.

2022. dec. 10. 22:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%

Tőlem kérdezték, hogy hol vannak zárható szekrények...

5#

2022. dec. 10. 23:22
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Csak közben írták hogy nem tudják hol fogok szülni ezért gondoltam megírom.
2022. dec. 10. 23:28
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
A 9-esnek írtam, nem neked, kérdező.:D
2022. dec. 10. 23:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyám, hogy ennyire nem megy a szövegértés!

5-ös! Figyelj!

A 6-os, ha nem lett volna világos (szerintem de) arra szerette volna felhívni a figyelmedet, hogy egyáltalán nem általános, hogy szülészeten zárható szekrények legyenek. ;)

Akkor se, ha 3-szor szültél egyazon ilyen helyen.

2022. dec. 10. 23:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szegeden nagyon sok a roma, igy a lopas is a korhazakban ( szegedi korhazban dolgoztam, gyerekosztalyon, a gyerekek 70 %-a roma ).

Nem hinnem, hogy Veszpremben annyira kellene felned, de erteket ne vigyel.

Kis aprot a bufebe ha kell tartsd a kabat zsebben. Telefon nalad,mas meg nem is kell. Papucsot csak nem lopnak tan, meg ugyis a labadon van, ha nincs akkor meg mellette fekszel.

2022. dec. 11. 00:19
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
Biztos van, ahol előfordul, de nem hiszem hogy annyira jellemző. Nekem a telefonom be kellett vinnem vajúdni, a többi cuccom egy szekrénybe volt ott. Az intenziven kötöttem ki, másnap kerültem át a nőgyógyászati osztályra, de minden cuccom meglett, a telefonom is, aki ott kallódott a szülőszobán
2022. dec. 11. 00:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát sógornőmet meglopták Kaposváron. Volt a szobájában egy eléggé szedett vedett nő. Nem romák, csak olyan elhanyagoltak. Rájuk gyanakodnak, aztán persze kitudja. Lehet, hogy más volt.
2022. dec. 11. 01:13
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Bemész Tescoba, és veszel 2000 Ft-ért egy műanyag papucsot. 3 napig kibírod, aztán ki is dobhatod.

Bár szerintem nem papucsot szoktak lopni, hanem pénzt, telefont, ilyesmik, ami értékes. Én pl a mellszívót nem akartam vinni, mert az is 60 ezer forint volt, és azt könnyű utána értékesíteni, egy telefont még csak le tudok tiltani távolról is.

Nálunk vajúdóban külön helyiségben voltak a táskák, de nem zárhatóan, így megkértem férjemet, hogy hozza oda hozzánk a cuccokat a sarokba, senkit nem fog zavarni. Betoltuk egy szék alá, nem volt útban senkinek. A szobákban meg voltak zárható szekrények (Budapest).

2022. dec. 11. 07:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Amíg a szülő szobán voltam, olyan helyen voltak a cuccok, ahová csak max a személyzet mehetett be. És akkor még összecsomagolva volt minden a táskába. Átkerültem a kórterembe, akkor hozták a cuccokat is. Ott voltak zárható szekrények, de egyik szülésnél sem zártam soha, probléma sem volt. Persze lehet csak szerencsém volt. Mindenesetre jó volt oda a kínai papucs és hasonlók.
2022. dec. 11. 08:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem nemrég császároztak egy budapesti kórházban, a férjemet kihívták a műtő elé, addig a szülőszobán maradt a pénztárcája.

Délután írta hogy eltűnt belőle 40 ezer ft, csak ott lophatták el, mert reggel még megvolt. Szóval szép dolog ez, amíg a férjem a gyereket először kézbe vehetette, addig lopott meg minket valaki, nyilván ott dolgozó tette, mert ő tudja hogy mennyi ideig vannak távol az apák ilyenkor.

2022. dec. 11. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!