Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros kismamik hogy van ez?

Császáros kismamik hogy van ez?

Figyelt kérdés
Elmondanátok h a ti császárotok hogy zajlott.Onnantól kezdve h bementél a kórházba és kijöttél..minden érdekelne..meddig vagy a műtőbe?meddig kell feküdnöd.katéter van e?mikor teszik fel?veszik le?mikor érdemes látógatókat fogadni.ha megvan a baba sokan 1-2 órájára küldik az sms-t.beszabad magaddal vinni a telefont?ezenkivűl minden ami lényeges és eszetekbe jut:) köszi előre is.
2010. szept. 30. 15:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A vérzés rögtön van,de amíg nem kelhetsz fel ilyen kórházi lepedő szerűt raktak a lábam közé,amit cserélgetnek.Ha felkelsz utána zuhany és felveheted a bugyit+betétet.33h.K.
2010. szept. 30. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Fájásokkal indult a szülésem éjszaka, 7 óra körül bementünk a kórházba, ott át kellett venni a kórházi hálóinget, bugyi nélkül! Kaptam beöntést, majd le kellett zuhanyozni! Kaptam katétert is! Egyébként egyik sem volt vészes, inkább csak kellemetlen! Ehettem szőlőcukrot és vizet ihattam, de kijött belőlem, előtte a 14. hétig voltam így! A párom is velem volt a vajúdáskor!

Majd 16 órakor közölték, hogy császározni kell, egyébként már a kitolás következett volna, csak téraránytalanság (nagy volt a baba) lépett fel!

Jött egy műtős fiú, aki átrakott a hordágyra, de le kellett vennem az ékszereimet! Kérdezték, hogy hogy fogják hívni, leírták a lányom nevét! Majd betoltak a műtőbe!

Ahol beadták a gerincembe az érzéstelenítőt 2-t adtak! Majd le kellett feküdnöm, gyorsan hatott, mert hamar elzsibbadtam és remegtem, de azt mondták ez ezzel jár, természetes a remegés! 16:45-kor kiemelték a lányomat, azt mondták jól van! Majd összevarrtak és raktak a lábam közé egy összehajtott lepedőt és elvittek a megfigyelőbe! Ahol 7 órát pihentem, kaptam infúziót és még bent volt a katéter is! 23 óráig voltam, majd kivették a katétert és segítettek lezuhanyozni, majd levittek az újszülött osztályra!

Reggel 6-kor nem hozták a babámat, lejött a gyerekorvos és közölte, hogy nincsen jól a kislányom lázas és ivott a merconiumos magzatvízből! 2 napig tele volt csövekkel és csak 2 nap után hozták be szoptatni, nagyon lusta volt nagyon keveset szopott! Egy hétig maradtunk bent, mert antibiotikumot kapott, egyébként 4 napig kell bent maradni császárosoknál! 4 nap után vették ki a varratokat! 1-2 napig amíg nincsen széklet csak kekszet és teát adtak, meg 7 db betétet! Vizitkor nem szerették, ha bugyi van rajunk, így én akkor azt használtam, máskor a sajátomat! Az enni való...hm nem a legjobb, de nekem mindig hoztak be a családtagok valamit!

Sok folyadékot, 4 L kell meginni naponta! Minden nap kaptunk szurit, véralvadásgátlót! A lázunkat is minden nap mérték!

Délelőtt vihettük haza a kislányunkat, aki már 8 hónapos, és semmi maradandó nincsen a születéséből adandóan! Forgolódik, ül, kúszik, feláll és egész nap "beszél"!

2010. okt. 1. 08:12
 13/14 A kérdező kommentje:
És azt honnan tudják h hatott e az érzéstelenítő?,valami teszt?
2010. okt. 1. 22:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem egy fém eszközt raktak a lábamra,combomra,hasamra és kérdezték,hogy mit érzek.
2010. okt. 3. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!