Császáros kismamik, akinek volt szövődmény műtét után, írnátok nekem?
Az az igazság,nekem 1 éve volt a második császárom,az első után voltak összenövések,
de akkor nem éreztem semmit,most is lehet hogy hasonló gond van,de nem vagyok valami fényesen.A héten megyek orvoshoz,majd kiderül,csak érdekelne ha az van mire számítsak.
köszi :) csak szeptemberben, ha minden jól megy.
drukkolok neked!
Nekem most lesz a második császárom...
Megkérdezhetem, hogy milyen összenövéseid voltak, milyen szövődményekre lehet számítani?
Azt nem tudom szövődmény volt -e vagy sem. Az első császárom után 2,5 hónappal hírtelen felment a lázam 41,3 -ig. A fura csak az volt, h bementem a korházba, befektettek egy kórterembe, óránként kellett mérnem a lázamat, kivinni a hőmérőt és utána zuhanyzóban hűtő-zuhanyozni. 3-4 nap alatt átment rajtam, nem tudjuk mi okozta. második császárom után ugyanez eljátszódott megint, csak akkor 1 hónappal hamarabb.
Azt nem tudom, ilyen magas lázzal hogy voltam képes menni a folyosón a lázmérővel, és egyedül zuhanyozni. pedig tuti ennyi volt, mert a zárón is szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!