Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros kismamik, akinek...

Császáros kismamik, akinek volt szövődmény műtét után, írnátok nekem?

Figyelt kérdés
Nem közvetlen műtét után,hanem hónapokkal,vagy még később.Az is érdekelne milyen tünete volt.
2011. márc. 14. 12:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nem tudom, milyenre gondolsz, nekem a katétertől hónapokig visszatérő húgyúti fertőzésem volt.
2011. márc. 14. 13:33
 2/16 A kérdező kommentje:

Az az igazság,nekem 1 éve volt a második császárom,az első után voltak összenövések,

de akkor nem éreztem semmit,most is lehet hogy hasonló gond van,de nem vagyok valami fényesen.A héten megyek orvoshoz,majd kiderül,csak érdekelne ha az van mire számítsak.

2011. márc. 14. 14:04
 3/16 anonim ***** válasza:
ebben sajnos nem tudok segíteni... mindenesetre, ha van érkezésed, írj légyszi, mi történt. nekem is nemsokára jön a 2. császár.
2011. márc. 14. 14:43
 4/16 A kérdező kommentje:
Pénteken megyek,mindenképpen írok.Az első után amikor volt,a második császárnál korrigálták.Most nem tudom mi lesz.Mikor szülsz?
2011. márc. 14. 14:48
 5/16 anonim ***** válasza:

köszi :) csak szeptemberben, ha minden jól megy.

drukkolok neked!

2011. márc. 14. 14:51
 6/16 anonim ***** válasza:

Nekem most lesz a második császárom...

Megkérdezhetem, hogy milyen összenövéseid voltak, milyen szövődményekre lehet számítani?

2011. márc. 14. 16:27
 7/16 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom szövődmény volt -e vagy sem. Az első császárom után 2,5 hónappal hírtelen felment a lázam 41,3 -ig. A fura csak az volt, h bementem a korházba, befektettek egy kórterembe, óránként kellett mérnem a lázamat, kivinni a hőmérőt és utána zuhanyzóban hűtő-zuhanyozni. 3-4 nap alatt átment rajtam, nem tudjuk mi okozta. második császárom után ugyanez eljátszódott megint, csak akkor 1 hónappal hamarabb.

Azt nem tudom, ilyen magas lázzal hogy voltam képes menni a folyosón a lázmérővel, és egyedül zuhanyozni. pedig tuti ennyi volt, mert a zárón is szerepel.

2011. márc. 14. 16:41
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem csak császár,hanem minden hasi műtét után lehetnek a hasüregben összenövések("a méh,a belek,a hasfalat belülről fedő hashártya között feszülő vékony közőszövetes hidak").Nem véletlen mondják hogy minél előbb fel kell kelni,minél többet mozogni,annál kevesebb az összenövések esélye.De akinek már volt,annak nagyobb az esélye hogy a műtéttől újabb összenövések keletkeznek.Ezt nem is lehet újabb hasfelvágással műteni,csak úgy tudom laproszkóppal.De ha nem okoz fájdalmat akkor nincs vele gond,valaki nem is gondolja hogy van neki.Mint ahogy én sem az első császár után,mert nem okozott semmit.
2011. márc. 15. 00:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Engem 6 hete császároztak, azóta is lukas a hasam, sőt már van még egy újabb lyuk is rajta és folyik belőle a genny. Most már sebészhez járok kezelésre, de lehet, újra fel kell nyitni...
2011. márc. 15. 06:00
 10/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Nagyon sajnállak!Rossz lehet!Azért majd írd meg mi lett!Jobbulást és gratulálok a babához!
2011. márc. 15. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!