Császáros kismamik, a kórházból hazaérve mennyit "mocorogtatok"?
Figyelt kérdés
Tagnap jöttünk haza, de egész nap meg sem állnék, pedig elég kimerült vagyok. Nem lehet baj?2009. máj. 21. 08:28
1/7 anonim válasza:
Én is csináltam mindent mert nekem nem volt segítségem.Csak arra vigyázz, hogy ne emelj nehezet.Nekem semmi bajom nem lett. Szerintem sok anyuka elhaggya magát és az sokkal rosszabb.
2/7 anonim válasza:
Énis csináltam mindent. Kivéve az nap amikor haza jöttünk , akkor anyum fürdette meg a fiam de másnap már én!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nagyszerű, akkor nem izgulok, hogy gáz lesz:))
Csak kicsit fájt reggel a sebem, azért aggódtam, de gondolom ez még normális. Na meg a derékfájás készít ki, de majd az is elmúlik lassan talán:D
2009. máj. 21. 08:38
4/7 anonim válasza:
Sokat, én már a kórházban sem tudtam pihenni- a 3. naptól már 24 órában mellettem volt és annyira dolgozott bennem az adrenalin, hogy nem is igazán éreztem a fájdalamat,otthon meg fozés, mosás, takarítás plusz a baba, az pedig normális, hogy fáj a seb-pár hónap múlva meg majd viszket, a hátfájás is elmúlik, de kicsit figyelj a testtartásodra szopinál, és ha lehet magas helyen pelenkázz nekem már az is megkonnyebbulés volt, hogy nem kellett lehajolni hozzá.
5/7 anonim válasza:
Hát én 10hónapja szültem császárral és nagyon nehezen mozogtam de én sem álltam meg,pedig volt segítségem.sztem pihenj amíg tudsz.Ilyenkor a baba is pihen sokat,te úgy fogsz a leggyorsabban rendbe jönni ha pihensz.Lehet vagánykodni,de később lesz rossz,de nagyon.Hidd el,nekem a következő hónapok nagyon nehezek voltak,mert a baba is meg kezd magához térni,tudatosulni és bizony sokszor nem az lesz amit te akarsz és ha fáradt vagy ő meg nem nem tudsz pihenni,nem beszélve arról ha szoptatni is akarsz akkor csak úgy lesz elég tejed ha pihensz,szóval ha rám halgatol lassítól és pihenj,aludt sokat és egyél sokat!!
6/7 anonim válasza:
Nekem hajnalban volt a műtét, és este már lépcsőn közlekedtem a kórházban,. A magas ágyra felmászni meg lemászni kicsit nehéz volt, de nem fájt, csak húzódott a seb. Otthon nem volt ilyen probléma, és különösebben nem kíméltem magam. Annyi, h' nem emelgettem az első pár hétben olyat, ami nehezebb volt a babánál. Mi majdnem két hétig voltunk kórházban (a baba miatt), és láttam, h' azok, akik elhagyták magukat, sokkal nehezebben gyógyultak. Ezzel nem azt akarom mondani, h' mindenkinek tigrisbukfencet kell hányni másnap, de a normál háztartás és a baba körüli teendők nem veszélyesek. Az ember úgyis érzi, h' mennyit bír. A sima kimerültség, kialvatlanság meg egy darabig még el fog tartani. Úgyh' az aktivitás nem hátráltatja, hanem segíti a gyógyulást.
7/7 anonim válasza:
Én is mindent csináltam. Az anyósom meg is lepődött, hogy "te már így mászkálsz?" Fájdogált de nem igazán tudtam megülni a fenekemen.
Viszont a derekam még mindig piszkosul fáj pedig már 13 hete szültem és ráadásul ma reggelre meg is jött a mikulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!