Van olyan ismerősöd,akinek nagyobb baja lett a császártól,vagy nem élte túl?
Én 99-ben szültem császárral, a tervezettnél egy nappal előbb műtöttek, mert nagyon gyenge volt a baba szívhangja. Abban az időben (és azóta sem) hallottam senkiről, aki belehalt volna a császárba, vagy komplikáció lépett volna fel. Általában a gerincbe adnak érzéstelenítőt, és ha valami gond van, azonnal kikapják a babát és foglalkoznak vele/az anyával.
Persze, előfordulhat komplikáció, semmi garancia nincs arra, hogy nem lesz gond. Na de akkor ennyi erővel az úttesten/zebrán se menj át, mert számtalan embert elütöttek már. Vagy félhetnél akármilyen betegségtől, égéstől, robbanástól, gyilkosságtól, szívmegállástól vagy akár félrenyeléstől, mert abba is bele lehet halni, ha nincs segítség és sajnos ezek közül bármikor bármelyik megtörténhet. Ezért fölösleges agyalni előre, és ha ne adj' Isten meg is történik, akkor se nagyon tudnál semmit csinálni.
Teljesen fölösleges előre aggódni, hogy baj lesz. Ráérsz akkor aggódni, ha tényleg baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!