Van olyan ismerősöd,akinek nagyobb baja lett a császártól,vagy nem élte túl?
Egy ismerősnek összenövései lettek, és sokáig járkált vele orvoshoz. Majdnem bélelzáródása lett.
Illetve hallottam olyanról, akinek olyan rosszul forrt össze a hege vagy rosszul varrták, hogy nem lehet több gyereke fenyegető hegszétválás miatt, pedig még szeretett volna.
Egyik ismerősömnél nem hatott az érzéstelenítő, érezte ahogy felvágják, de ahogy sikított azonnal elaltatták. Utána járva ez nem is ritka eset.
Nekem nem volt komolyabb gondom, de a műtét elején elájultam miközben hánytam, de adtak oxigént,és kikotorták a szám, hamar jobban lettem, azt mondták ez gyakori az érzéstelenítő miatt..
A statisztika szerint 100 ezerből kb 4 nő hal meg császármetszés közben, ez elég jó arány szerintem.
#22-es! Ismerősödnek mi lett a megoldás az összenövésekre? (bocs az off-ért)
Nekem is "csak" összenövéseim lettek. Egy másik beavatkozás során igazolódott,de gyanakodtam is rá,mert sokkal többet és erősebben fáj a hasam,mint korábban.
24:
Már nem tudom, mert ez egy régi kollégánő volt, és beszélték mikor elment szülni, hogy járkál orvoshoz az összenövések miatt, meg hogy majdnem lett egy komolyabb baja is a bélrendszerében.
Egyébként úgy tudom, az összenövésekre csak az újabb műtét a megoldás, viszont azzal megint csak azt kockáztatják, hogy megint lesznek ..
Nekem állami kórház az orvosi papír ellenére a kiírt napra akart császárt,úgy hogy vajúdni akart hagyni egy napot ,pedig pont ezt kellett volna elkerülni agyi ciszta miatt, férjem kollégájának feleségét majdnem meg is ölték, hogy programozott császár ellenére egész nap váratták aztán túl későn kwzdtek neki így sürgősségi lett belőle, majdnem belehaltak.
Mikor láttam lelki szemeim előtt hogy nálam sem lesz másképp magán kórházba mentem,ott minden flottul ment fél óra alatt megvolt a gyerek szépen varrtak össze stb. A császár sikere függ a kórháztól és a dokitól, a legtöbb sürgősségi balul sül el és sokszor az orvosi hanyagság vezet a sürgősségi császárhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!