Van olyan ismerősöd,akinek nagyobb baja lett a császártól,vagy nem élte túl?
Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 18:14
3/33 anonim válasza:
Nekem sajnos van. DIC. Műtét közben elvérzett. De lehet, hogy ő a természetes szülést sem élte volna túl.
4/33 A kérdező kommentje:
Mindenhol azt írják,nagy hasi műtét, nagy hasi műtét...oké. De most akkor meg tudják csinálni jól,vagy tényleg olyan kockázatos,hogy bele is halhatsz?
2022. nov. 27. 18:24
5/33 A kérdező kommentje:
Mi az a dic?
2022. nov. 27. 18:25
6/33 anonim válasza:
Egy vakbél műtétbe is bele lehet halni. Minden beavatkozásnak megvan a maga kockázata, de azért nagyon ritka, hogy császármetszés során bármilyen komplikáció lépjen fel.
7/33 A kérdező kommentje:
2-es: súlyos belső szervi elváltozás. Olvastam olyat,hogy összenőnek meg megcsavarodnak a belek..ilyenért szoktam pl. sztómazsákot kapni..? (Biztos hülye kérdés,de ez merült fel bennem)
2022. nov. 27. 18:27
8/33 anonim válasza:
Én. Ugyan túléltem, és a baba is, de nem sokon múlt. Sürgősségi császár lett, és túladagolták az altatót, ami légzésdepressziót okozott a babánál, lélegeztetni kellett. Nekem átvágtak valamit, de utána egy hétig voltam intenzíven és többször kaptam vérátömlesztést. Zárójelentésen nem szerepelt semmi ilyen természetesen.
9/33 anonim válasza:
Nekem ismerősöm felesége a szülésbe hallt bele...
Azért már ritka, h egy császártól meghallsz.
10/33 A kérdező kommentje:
8, ezt nem is tudtam,hogy altatnak sürgősséginél..ez kérhető v muszáj?
Mi az,hogy átvágtak valamit,nem értem. Azért azt csak meg kell mondaniuk,mit vágtak at,nem?
2022. nov. 27. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!