Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A férjem jogosan szól bele?

A férjem jogosan szól bele?

Figyelt kérdés

Első gyerek császárral született, most várom a másodikat, még nincs konkrétum a szülést illetően, nem kizárt a vbac sem.

Viszont a férjem nagyon azt akarja, hogy vbac legyen, mondván, hogy ő nem akarja, hogy megint úgy lerobbanjak hetekre, mint az első szülést követően, amikor sok segítségre szorultam, mert fájt nagyon a heg.

Kijelentette, hogy ő azt még egyszer nem csinálja végig, pláne akkor már 2 gyerekkel, hanem szüljek természetes módon, mert a haverja felesége is úgy szült, és nem robbant le, én meg hetekig "használhatatlan" voltam.

Legközelebb az ultrahangra is be akar jönni, hogy az orvost kérdezgesse, hogy mik a kilátások.

Engem meg már megőrjít.

2022. nov. 9. 16:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
81%
Első szülés után 45 percet varrtak, annyi vért vesztettem, hogy szülés után 12 óra volt, amire képes lettem elmenni a babámért és odavinni magamhoz, addig a közvetlen szülés utáni szoptatást leszámítva nem is volt velem.
2022. nov. 10. 07:44
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Remèlem a kedves fèrjed elkapja az influenzát vagy covidot hamarosan ès majd visszaemlèkszik ezekre a mondtataidra, mikor èpp haldokolni fog 37 "lázban" a kanapèn, te meg varratokkal szoptatsz, bárhol is vannak azok a varratok, kelsz a babához stb. Paraszt.
2022. nov. 10. 11:57
 33/37 anonim ***** válasza:
92%
Nem csak hogy paraszt, de elég ostoba is. Egy hüvelyi szülés után sincs kizárva, hogy nem robbansz le hetekre. Ez nem a szülés módjától függ.
2022. nov. 10. 15:15
 34/37 anonim ***** válasza:
92%

Ha ő szüli meg a gyereket, jogosan szól bele (: persze véleménye lehet.

Gondolom, nem hobbiból császároztak az elsőnél. Ha vbac-ra készülsz, akkor is ítélheti úgy meg az orvos, hogy inkább császár, ezt mindenképpen mondd el a férjednek. Ahogy azt is, hogy hüvelyi szülés után is le lehet ám robbanni: én szakadtam, sok vért veszítettem, ráadásul az ágynyugalmat sem tartottam a legelején, ami nagyon visszaütött. A férjem hetekig sokszor inkább ágyba hozta-vitte a babát etetéskor.

Az, hogy szüléskor a férjednek mi a kényelmesebb, sokadlagos szempont. Szempont, de csak a babáéi és a tieidé után.

2022. nov. 10. 23:38
 35/37 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem tkön is rúgnám az ilyen suttyót, mint a férjed.
2022. nov. 13. 16:15
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Bár eleve el sem jutnék vele a gyerekvállalásig. :(
2022. nov. 13. 16:23
 37/37 anonim ***** válasza:
79%

Elég paraszt beszólás, de őszinte is.

Nekem is jön a császáros gyerek, de első. Férjem állítása szerint mindenben segít majd. De mondta, hogy fosik, nem csak attól hogy a gyerek ordít állandóan, hanem hogy én leszek elmebeteg, mert nekem például fizikailag elég jó az állóképességem, de a kialvatlanságot egy ordas bunkó sárkányként élem meg.

A férjnek itt dolgoznia kell, három gyereket ellátni és felesége mellett is amennyire csak lehet segédkezni.

Nyilván nem mindegy hogy mondta és ha paraszt módjára magát féltve odaröffentette csak, akkor tényleg olyan is...

De ha mondjuk normálisan tálalja, megosztja a félelmeit a feleségével, elmondja, hogy aggasztja ez az időszak. És esetleg fáj neki a feleségét ilyen állapotban látni... Lehet egész más a sztori fekvése.

Ezt csak azért mondom, mert az én férjem egy igazi kőbunkó. Néha olyan keményen odaszól, megmondja a véleményét, hogy rendesen szarul esik az embernek. De aztán mivel próbálunk fejlődni, ha látja, hogy erős volt amit mondott, elmondja a mögötte rejlő érzelmeit is, hogy aggódik stb és onnantól már nem is lehet haragudni, mert értelmet nyer.

Bízom benne, kérdező, hogy a te férjed is csak aggodalmában fogalmazott ilyen erősen, hiszen ilyenkor nem csak mi vagyunk kitéve ennek a stressznek hanem ők is. (Igaz hogy nekünk szerintem 100x nehezebb, de hát olyan ez, mint a férfi nátha :) )

2022. nov. 15. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!