Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A férjem jogosan szól bele?

A férjem jogosan szól bele?

Figyelt kérdés

Első gyerek császárral született, most várom a másodikat, még nincs konkrétum a szülést illetően, nem kizárt a vbac sem.

Viszont a férjem nagyon azt akarja, hogy vbac legyen, mondván, hogy ő nem akarja, hogy megint úgy lerobbanjak hetekre, mint az első szülést követően, amikor sok segítségre szorultam, mert fájt nagyon a heg.

Kijelentette, hogy ő azt még egyszer nem csinálja végig, pláne akkor már 2 gyerekkel, hanem szüljek természetes módon, mert a haverja felesége is úgy szült, és nem robbant le, én meg hetekig "használhatatlan" voltam.

Legközelebb az ultrahangra is be akar jönni, hogy az orvost kérdezgesse, hogy mik a kilátások.

Engem meg már megőrjít.

2022. nov. 9. 16:37
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
12%
És amúgy mi a biztosíték arra, hogy a férjed valóban így fogalmazta meg? Most úgy jön le, mintha saját magát féltené, de a valóságban lehet, hogy ezek a dolgok cseppet sem így hangzottak el kettőtök között.
2022. nov. 9. 17:12
 12/37 anonim ***** válasza:
64%
Eddig nem volt benn az ultrahangon sem? Nyilvàn nem egy jó hozzáállás, de valahol érthető, hogy a neked mindeggyel szemben ő szeretné minél inkább elkerülni, hogy egyedül kelljen gondoskodnia 2 gyerekről meg még rólad is, ha tényleg ennyire szenvedős. Egyébként nem feltétlenül az. Lehet most sokkal simábban fog menni a felépülés. Inkább dolgozzatok össze és találjátok ki honnan tudnátok segítséget kérni az első időre. Takarító, ételszállítás, dada..stb..
2022. nov. 9. 17:19
 13/37 anonim ***** válasza:
18%
Abba azért van beleszolasa, hogy akar e a munka mellett még otthon is megszakadni. Meg a pozitív hozzaallas is alap lenne, ugye. Ettől függetlenül kb biztosan császár lesz, az orvosok többsége nem szeret kockaztatni
2022. nov. 9. 17:24
 14/37 anonim ***** válasza:
83%
Semmi joga ebbe beleszólni, főleg nem a kényelme miatt.
2022. nov. 9. 17:26
 15/37 A kérdező kommentje:

Így fogalmazta meg, persze nem ordibálva, vagy bunkón, de kicsit gúnyosan.

Mi okom lenne rátenni egy lapáttal?? Se nem vettem el, és nem tettem hozzá, hetek óta megy a beszólogatás, hogy hát ugye emlékszem ugye az első fürdetésre, mikor ketten kezdtük el, de egyedül fejezte be és a többi.

Arra voltam kíváncsi, hogy én reagálom-e túl a hormonok miatt vagy nem tudom, vagy neki nem kéne ennyire belefolyni.

Nem sértődtem meg rajta, de ahogy írták is már, rosszul esik, hogy ez van reflektorfényben, hogy neki ne legyen nehéz!

Megértem azt is, de velem nem lenne sok baj azért, én meg napi szinten egyedül vagyok a gyerekkel, mégse panaszkodom!!

2022. nov. 9. 17:57
 16/37 anonim ***** válasza:
91%
Ennek a drága jó embernek nem volt esetleg valaha bármilyen hasi műtéte? Vagy legalább a manduláját kiszedték?
2022. nov. 9. 18:05
 17/37 anonim ***** válasza:
81%
Először is miért kell q császár? A te egészséged miatt? Másodszor sokszor a második császárnál derül csak ki hogy csúnya összenővések lettek az elsőtől és a műtét alatt teszik helyre. Férjed küldd el a francba, én párom zokszó nélkül kivett 3 hetet és segített nekem. Ismerősöm rosszabbul festett mint én, pedig természetesen szült.
2022. nov. 9. 18:12
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hozzáállással egyet sem szültem volna neki. Önző fasz.
2022. nov. 9. 18:49
 19/37 anonim ***** válasza:
96%
Hát, remek férj lehet. Tuti hogy ebből a házasságból se lesz h holtomiglan-holtodiglan. Nekem nem lehet természetes szülésem, se első, se második se sehanyadik, látóidegsérülés miatt. A férjem tudomásul vette. Abban az esetben TALÁN érteném a férjed állspontját, ha azzal érvelne, hogy a gyereknek jobb a természetes szülés. Hangsúlyozom, talán megérteném. De úgy,hogy a saját kényelmét hozza fel érvnek, hogy te hetekig "használhatatlan" leszel, és ő nem csinálja ezt végig újra, hát, azt mondom ássa el magát nyugodtan.
2022. nov. 9. 18:50
 20/37 anonim ***** válasza:
91%
A férjed egy paraszt. Hüvelyi szülés után is lehetsz szarul attól még, hogy valami ismerős nem volt. Én meg a császár után nem voltam szarul, nem számít semmit.
2022. nov. 9. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!