A férjem jogosan szól bele?
Első gyerek császárral született, most várom a másodikat, még nincs konkrétum a szülést illetően, nem kizárt a vbac sem.
Viszont a férjem nagyon azt akarja, hogy vbac legyen, mondván, hogy ő nem akarja, hogy megint úgy lerobbanjak hetekre, mint az első szülést követően, amikor sok segítségre szorultam, mert fájt nagyon a heg.
Kijelentette, hogy ő azt még egyszer nem csinálja végig, pláne akkor már 2 gyerekkel, hanem szüljek természetes módon, mert a haverja felesége is úgy szült, és nem robbant le, én meg hetekig "használhatatlan" voltam.
Legközelebb az ultrahangra is be akar jönni, hogy az orvost kérdezgesse, hogy mik a kilátások.
Engem meg már megőrjít.
Így fogalmazta meg, persze nem ordibálva, vagy bunkón, de kicsit gúnyosan.
Mi okom lenne rátenni egy lapáttal?? Se nem vettem el, és nem tettem hozzá, hetek óta megy a beszólogatás, hogy hát ugye emlékszem ugye az első fürdetésre, mikor ketten kezdtük el, de egyedül fejezte be és a többi.
Arra voltam kíváncsi, hogy én reagálom-e túl a hormonok miatt vagy nem tudom, vagy neki nem kéne ennyire belefolyni.
Nem sértődtem meg rajta, de ahogy írták is már, rosszul esik, hogy ez van reflektorfényben, hogy neki ne legyen nehéz!
Megértem azt is, de velem nem lenne sok baj azért, én meg napi szinten egyedül vagyok a gyerekkel, mégse panaszkodom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!