A férjem jogosan szól bele?
Első gyerek császárral született, most várom a másodikat, még nincs konkrétum a szülést illetően, nem kizárt a vbac sem.
Viszont a férjem nagyon azt akarja, hogy vbac legyen, mondván, hogy ő nem akarja, hogy megint úgy lerobbanjak hetekre, mint az első szülést követően, amikor sok segítségre szorultam, mert fájt nagyon a heg.
Kijelentette, hogy ő azt még egyszer nem csinálja végig, pláne akkor már 2 gyerekkel, hanem szüljek természetes módon, mert a haverja felesége is úgy szült, és nem robbant le, én meg hetekig "használhatatlan" voltam.
Legközelebb az ultrahangra is be akar jönni, hogy az orvost kérdezgesse, hogy mik a kilátások.
Engem meg már megőrjít.
Aztaqrva 😆
Az én férjem mindkét gyereket egyedül fürdette, még az se kellett hozzá, hogy én rottyon legyek.
Császár után mindkét gyereknél 1 hétig (amíg itthon volt apaszabin) kelt éjszaka ahányszor kellett, áthozta őket nekem szoptatni, utána visszavitte, tisztába tette, visszaaltatta. És csinálta volna tovább is, ha indokolt lett volna, akár munka mellett is. Azt mondta, ne is keljek fel, pihenjek, gyógyuljak meg.
Mindezt kérés nélkül!!!!
Te 9 hónapig növesztesz magadban egy emberi lényt, utána így vagy úgy még világra is hozod - a jóembernek nem fog ám leesni a karikagyűrű az ujjáról, ha 1-2 hétig kicsit jobban odateszi magát. Sőt, utána is illene, mert az ő gyerekei is, de ebbe most bele se menjünk...
Ezek fényében gondold át még egyszer, hogy szerinted ez így normális-e...
Hüvelyi szülésnél is robbanhatsz ám le annyira, hogy hetekig segítség kell.
Meg bárhogy is szülsz, egy óriási seb marad utána a méhedben, amivel igenis hetekig kímélni kell(ene) magad.
#7! Ez csak azt jelenti, hogy nem csak férjet nem tudsz választani, barátnőt se. Minek neked ellenség? Császár után egyébként jó esetben a doki dönti el, hogy szülsz, max.neked van beleszólásod, semmiképpen nem a férjednek. Majd ha ő szül, azt úgy csinálja, ahogy akarja.
El nem tudom képzelni, hogy lehet egy ilyenhez hozzámenni. Gondolom, megszakadhat otthon, ha egy pár hétbe be akar halni.
Egy rosszul sikerült hüvelyi szülés után ezerszer rosszabb állapotba kerülhetsz, mint egy tervezett császár után...
Ezt nem tudja?
Vákummal szültem az elsőt, tokától bokáig szakadtam vágás mellett. Nem hetekig, hanem hónapokig minden fájt.
A szex a gyerek 1 (!) éves korára normalizálódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!