Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A férjem jogosan szól bele?

A férjem jogosan szól bele?

Figyelt kérdés

Első gyerek császárral született, most várom a másodikat, még nincs konkrétum a szülést illetően, nem kizárt a vbac sem.

Viszont a férjem nagyon azt akarja, hogy vbac legyen, mondván, hogy ő nem akarja, hogy megint úgy lerobbanjak hetekre, mint az első szülést követően, amikor sok segítségre szorultam, mert fájt nagyon a heg.

Kijelentette, hogy ő azt még egyszer nem csinálja végig, pláne akkor már 2 gyerekkel, hanem szüljek természetes módon, mert a haverja felesége is úgy szült, és nem robbant le, én meg hetekig "használhatatlan" voltam.

Legközelebb az ultrahangra is be akar jönni, hogy az orvost kérdezgesse, hogy mik a kilátások.

Engem meg már megőrjít.

2022. nov. 9. 16:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
96%

Aztaqrva 😆

Az én férjem mindkét gyereket egyedül fürdette, még az se kellett hozzá, hogy én rottyon legyek.

Császár után mindkét gyereknél 1 hétig (amíg itthon volt apaszabin) kelt éjszaka ahányszor kellett, áthozta őket nekem szoptatni, utána visszavitte, tisztába tette, visszaaltatta. És csinálta volna tovább is, ha indokolt lett volna, akár munka mellett is. Azt mondta, ne is keljek fel, pihenjek, gyógyuljak meg.

Mindezt kérés nélkül!!!!

Te 9 hónapig növesztesz magadban egy emberi lényt, utána így vagy úgy még világra is hozod - a jóembernek nem fog ám leesni a karikagyűrű az ujjáról, ha 1-2 hétig kicsit jobban odateszi magát. Sőt, utána is illene, mert az ő gyerekei is, de ebbe most bele se menjünk...

Ezek fényében gondold át még egyszer, hogy szerinted ez így normális-e...

2022. nov. 9. 19:18
 22/37 anonim ***** válasza:
91%

Hüvelyi szülésnél is robbanhatsz ám le annyira, hogy hetekig segítség kell.

Meg bárhogy is szülsz, egy óriási seb marad utána a méhedben, amivel igenis hetekig kímélni kell(ene) magad.

2022. nov. 9. 19:21
 23/37 anonim ***** válasza:
92%
Hüvelyi szülés után 3 hétig csak feküdni tudtam, össze-vissza szakadtam, megrepedt a farcsontom, azért az sem feltétlenül egy életbiztosítás... úgy gondolom egy férjnek kutya kötelessége, hogy segítse a frissen szült feleségét a gyermekágy alatt, vagy ha nem tudja megoldani, fizessen segítséget. Ketten vállaltátok azokat a gyerekeket, nem? Ha a férjed beteg lenne hetekig, feltételezem, hogy te is segítenéd őt zokszó nélkül.
2022. nov. 9. 19:54
 24/37 anonim ***** válasza:
95%
Nem reagálod túl kedves kérdező. Hüvelyi szülés után rosszul összevarrt gát és hüvely sebekkel nem hogy napok hanem hetek múlva sem voltam jól. Az aranyeremről nem is beszélnék, 2 hónapig nem tudtam ülni. A hüvelyi szülés sem garancia semmire, nyugodtan mesélj neki ilyen történetet is.
2022. nov. 9. 20:42
 25/37 anonim ***** válasza:
90%
hat, en magam is az okNELKULI csaszar "ellen" vagyok, de eleg gaz a parod, meg en is azt mondom. Jogosan akadtal ki. Viszont ezt vele kell tisztaznod, mi azon kicul, h megerositunk, nem tudunk mit csinalni...
2022. nov. 9. 20:57
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nincs önbecsülésed és ennyire elnyomó kapcsolatban élsz, hogy még felmerül benned, hogy esetleg te vagy a hibás a hormonok miatt?
2022. nov. 9. 23:09
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha ő szüli, beleszólhat. De a férfiak nagy többsége egy náthától ágynak esik, a szülésbe bele is halnának.
2022. nov. 10. 00:08
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

#7! Ez csak azt jelenti, hogy nem csak férjet nem tudsz választani, barátnőt se. Minek neked ellenség? Császár után egyébként jó esetben a doki dönti el, hogy szülsz, max.neked van beleszólásod, semmiképpen nem a férjednek. Majd ha ő szül, azt úgy csinálja, ahogy akarja.

El nem tudom képzelni, hogy lehet egy ilyenhez hozzámenni. Gondolom, megszakadhat otthon, ha egy pár hétbe be akar halni.

2022. nov. 10. 00:22
 29/37 anonim ***** válasza:
17%
És most az, hogy itt idegen nőkkel együtt szidod a férjedet, az mit változtat a dolgon? Meg fogod neki mondani, hogy a gyakoris anyák szerint nincs joga beleszólni? Inkább a komunikációtokon kéne javítani, mert úgy tűnik gond van a házasságotokkal.
2022. nov. 10. 02:53
 30/37 anonim ***** válasza:
94%

Egy rosszul sikerült hüvelyi szülés után ezerszer rosszabb állapotba kerülhetsz, mint egy tervezett császár után...

Ezt nem tudja?

Vákummal szültem az elsőt, tokától bokáig szakadtam vágás mellett. Nem hetekig, hanem hónapokig minden fájt.

A szex a gyerek 1 (!) éves korára normalizálódott.

2022. nov. 10. 04:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!