Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A férjem jogosan szól bele?

A férjem jogosan szól bele?

Figyelt kérdés

Első gyerek császárral született, most várom a másodikat, még nincs konkrétum a szülést illetően, nem kizárt a vbac sem.

Viszont a férjem nagyon azt akarja, hogy vbac legyen, mondván, hogy ő nem akarja, hogy megint úgy lerobbanjak hetekre, mint az első szülést követően, amikor sok segítségre szorultam, mert fájt nagyon a heg.

Kijelentette, hogy ő azt még egyszer nem csinálja végig, pláne akkor már 2 gyerekkel, hanem szüljek természetes módon, mert a haverja felesége is úgy szült, és nem robbant le, én meg hetekig "használhatatlan" voltam.

Legközelebb az ultrahangra is be akar jönni, hogy az orvost kérdezgesse, hogy mik a kilátások.

Engem meg már megőrjít.

2022. nov. 9. 16:37
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
81%
Semmi beleszólása nincs.
2022. nov. 9. 16:44
 2/37 anonim ***** válasza:
89%

😂🤦‍♀️ Ne haragudj, de hatalmasat nevettem.

Az, hogy a kedved férjed mit akar, az a legutolsó szerintem a sorban, erre neki van a legkevesebb ráhatása.

Pláne azért is, mert ő igazából nem téged félt és a gyermekét, hanem saját magát attól, hogy neki kell ellátni mindent és mindenkit.

Az meg, hogy a munkatárs meg haver asszonya hogyan szült, az téged hol érint, hol kellene, hogy izgasson?

Én ki röhögtem volna, ha a férjem ilyet mondott volna..

Szegény férjednek a kényelme fontosabb számára, mint Ti.

Kedves Kérdező!

2022. nov. 9. 16:48
 3/37 anonim ***** válasza:
18%

Nyilván van némi túlzás abban, ahogyan leírtad a dolgot, de azért neki is lehet véleménye arról, hogy milyen volt a császárod után az állapotod. Igaza van abban, hogy ha lehet, inkább vbac legyen, mert attól nem fogsz annyira szétcsúszni. És lehet, hogy maga a szülés rólad és a babáról szól első sorban, de az utána következő időszak rá is éppen annyira tartozik és hatással van, mint rád.

Az, ha ezt sertésnek fogod fel tőle, igazából téged pont annyira minősít, mint a stílus, amiben esetlegesen ezt az igényét kommunikálja feléd. Bár utóbbi esetében csak azt ismerjük, hogyan adod vissza te, a valóságot mi nem látjuk.

2022. nov. 9. 16:52
 4/37 anonim ***** válasza:
89%

Ne haragudj, de normális férfi tenyerén hordozza a várandós/frissen szült párjat...

Világosítsd fel, hogy ezt takarta a "jóban, rosszban" rész.

2022. nov. 9. 16:53
 5/37 anonim ***** válasza:
92%

Fú, ez kemény. Egész más lenne, ha téged vagy a gyereket féltene az újabb császártól, persze a döntés úgy is a tied lenne, de akkor érdemes lenne meghallgatni a véleményét és az érveit. De így???

Nagyon nehéz évek állnak sajnos még előtted.

2022. nov. 9. 16:53
 6/37 A kérdező kommentje:

Mert én azt mondtam, hogy lesz ami lesz. Nem zárkózom el egyik úttól sem. Ő meg erősködik, hogy nem így kell hozzá állni.

Barátnőm szerint is igaza van a férjemnek, és szerinte noszogatni kéne a dokit, hogy ne legyen császár megint.

2022. nov. 9. 16:55
 7/37 anonim ***** válasza:
32%

Itt az a baj, hogy megint csak egy oldalról ismerjük a történetet, nem tudjuk, hogy abból mennyi az igaz. De már megy a kérdező férjének a savazása. Normális, épeszű nő egyébként nem járatná le így a férjét, még név nélkül sem.

Ez megint csak egy olyan kérdés, ahol lehet szapulni más férjét, és a kérdezőt pedig sajnálni kell minden áron.

Nyugodtan lehet lepontozni a véleményem miatt.

2022. nov. 9. 17:00
 8/37 anonim ***** válasza:
58%

Remélem, nem provó célból íródott a kérdés...

Mégis, mi lesz?? ott fog állni mögötted, és megtiltja, hogy VBAC-t kérj? VAgymi?

2022. nov. 9. 17:01
 9/37 anonim ***** válasza:
88%

Uramatyám. Első nekem is császárral lett és rengeteget segitett a férjem. Most másodjára imátkoztam hogy ne legyen császár bár próbáltunk felkészülni rá es tudtuk hogy nehéz lesz ha esetleg arra kerülne a sor. Végül sikerült termeszetes úton szülni és férjem mondta is hogy örül azért hogy jól vagyok és nem telt hetekbe a gyógyulás. De tényleg ha segiteni kellett volna sokáig sok mindenben akkor sem esett volna nehezére.

De most ha neadjisten császárod lenne megint akkor szégyeld magad vagy mi? Nyilván nem poénbol vagdosnak fel csak úgy. És ha segíteni is kell nyilván nehéz de pár hétről van szó. Gyógyulás persze több idő de par het mulva mar te is megtudod csinálni a dolgokat még ha lassabban is.

2022. nov. 9. 17:07
 10/37 anonim ***** válasza:
91%
Ha a férjednek kellemetlen a segítés (ezt így leírni is vicc) fogadjon fizetett segítséget. Semmi garancia nincs rá, hogy hüvelyi szülés után fitt leszel, és nem fog mindenhol fájni.
2022. nov. 9. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!