Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Így megszépíti az idő az...

Így megszépíti az idő az emlékeket?

Figyelt kérdés
Nem fogok hazudni, gyűlöltem a terhesség kezdetétől az első 2 év végéig az egész gyerekvállalás témát. A nemalvás, a hányinger, az éjszakázás, a szülés, vizesedés, az az érzés szülés után,mintha egy kráter lenne az alfelemen, a váladékozás,pelenkázás...meg minden...tényleg rémálomként éltem meg.(Persze a gyereket imádom).De most eltelt 7 év, és ujra vágyom rá. Illetve azt mondanám, ösztönösen érzem,hogy megint gyereket szeretnék, ezen kattog az agyam szinte egész nap hetek óta. Holott tudom, hogy nem szeretném mégegyszer végigcsinálni. Mintha a testemben bekapcsolt volna valami "gyereket akarok" program, de az agyam meg tiltakozik ellene. Ez miért van? Hogy lehet ennyi szenvedés után vágyni rá mégis, amikor pontosan tudom,hogy mivel jár?
2022. nov. 1. 23:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hm. Nálam ez az érzés jóóóíval elöbb eljött.

Mi 2 gyereket terveztünk.

Megszületett a fiunk. Hát ott a szülőszobán azt mondtam a férjemnek, hogy nem hogy több gyerek nem lesz, de még csak szex se...

Sokkal könnyebben vettem az akadályokat, mint az átlag. Gatmetszésem volt, másnap mégis futkarozni tudtam volna. Hazamentem aznap már főztem, takarítottam, mert az a 4 nap kórház nekem unalmas volt

Az éjszakázás... sima liba. Imádtam minden percét, hiába volt a szülésem egy trauma, és gyülöltem éjjel 6-7x kelni.

1.5 év után ujra belevágtunk. Nekem akkor jött ez, hogy szeretném még1x. Mert ha visszamentem volna dolgozni, akkor tuti nem adom fel még1x a "felnőtt életem".

2.5 év különbséggel megszületett a lanyunk.

Hááát ha lenne egy időgépem, lehet a fiam egyke maradt volna 😅

Hisztérika. Egész nap sír valamin. 2 percre nem tudom elhagyni. 1 éves, ahogy megy az idő annál rosszabb.

Szóval én nem bántam volna, ha ennyire nem szépülnek az emlékek 😅

En lehet nem vallaltam volna 2.at, ha ezt tudom előre.

.éjszakázni, ujra cipelni, pelenkazni, nekem ez nagyon neeeeem fog hianyozni

2022. nov. 2. 09:58
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
Nekem nem szépítette meg, nem felejtettem el semmit. Nem szültem még egy gyereket. Mondjuk nekem sosem volt túl erős késztetésem a szaporodásra. Nem is voltam soha cuki-muki gügyögős anyuka, akinek szinte csak ez az egyetlen élet célja és belepusztul, ha kihagyja ezt az élményt.
2022. nov. 3. 09:34
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor mit keresel itt? Sajnálom,hogy nem találtál férfit:( De nekünk sem ez az egyetlen életcélunk, nekem pl 2 saját cégem van :)
2022. nov. 3. 12:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Mit keresek itt? Válaszoltam a kérdésedre.
2022. nov. 3. 12:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, futtában azt olvastam, hogy nem szültem még egy gyereket se :) Csak már elegem van,hogy akárhányszor kiírtam kérdést,mindig van egyvalaki,aki odaírja,hogy nem akar gyereket és nincs neki. Akkor minek válaszol...
2022. nov. 3. 12:50
 16/17 anonim ***** válasza:
39%
Ettől függetlenül bunkón nyilvánult meg a többi emberről. Én szeretek anyuka lenni meg a munkám is. Nem vagyok egy special snowflake.
2022. nov. 3. 14:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Vicces, mert nekem menetközben is szépíti.

Nem vagyok egy ősanya típus, 37 hétben még aktívan dolgozom, nem simogatom könnyes szemmel a hasamat és beszélni is csak akkor szoktam hozzá, ha épp akkorát rúg, hogy kiesik a szemem.

Az elejét végig hánytam, progeszteron pótlás kellett, amire elég rosszul reagált a szervezetem (depresszió és erős szédülés), aztán szépen köldöksérvem lett, most meg mivel kicsi vagyok az apja meg nagy, akkora a hasam, mint, ha 42-ik hétben lennék ikrekkel.

Anyukám azt mondja, hogy ha neki ilyen lett volna az első terhessége, akkor nem vállal még kettőt. Én meg mondtam neki, hogy nem tudom miről beszél, egyáltalán nem olyan szörnyű, eddigiek alapján lazán végigcsinálnám még egyszer. (Persze erről inmkább szülés és az első év után nyilatkoznék)

Csak arra akartam kilyukadni, hogy nem a legegyszerűbb terhesség volt és már szülsé előtt megszépítette az idő, hajajj mi lesz itt még :D

2022. nov. 18. 10:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!