Így megszépíti az idő az emlékeket?
Hm. Nálam ez az érzés jóóóíval elöbb eljött.
Mi 2 gyereket terveztünk.
Megszületett a fiunk. Hát ott a szülőszobán azt mondtam a férjemnek, hogy nem hogy több gyerek nem lesz, de még csak szex se...
Sokkal könnyebben vettem az akadályokat, mint az átlag. Gatmetszésem volt, másnap mégis futkarozni tudtam volna. Hazamentem aznap már főztem, takarítottam, mert az a 4 nap kórház nekem unalmas volt
Az éjszakázás... sima liba. Imádtam minden percét, hiába volt a szülésem egy trauma, és gyülöltem éjjel 6-7x kelni.
1.5 év után ujra belevágtunk. Nekem akkor jött ez, hogy szeretném még1x. Mert ha visszamentem volna dolgozni, akkor tuti nem adom fel még1x a "felnőtt életem".
2.5 év különbséggel megszületett a lanyunk.
Hááát ha lenne egy időgépem, lehet a fiam egyke maradt volna 😅
Hisztérika. Egész nap sír valamin. 2 percre nem tudom elhagyni. 1 éves, ahogy megy az idő annál rosszabb.
Szóval én nem bántam volna, ha ennyire nem szépülnek az emlékek 😅
En lehet nem vallaltam volna 2.at, ha ezt tudom előre.
.éjszakázni, ujra cipelni, pelenkazni, nekem ez nagyon neeeeem fog hianyozni
Vicces, mert nekem menetközben is szépíti.
Nem vagyok egy ősanya típus, 37 hétben még aktívan dolgozom, nem simogatom könnyes szemmel a hasamat és beszélni is csak akkor szoktam hozzá, ha épp akkorát rúg, hogy kiesik a szemem.
Az elejét végig hánytam, progeszteron pótlás kellett, amire elég rosszul reagált a szervezetem (depresszió és erős szédülés), aztán szépen köldöksérvem lett, most meg mivel kicsi vagyok az apja meg nagy, akkora a hasam, mint, ha 42-ik hétben lennék ikrekkel.
Anyukám azt mondja, hogy ha neki ilyen lett volna az első terhessége, akkor nem vállal még kettőt. Én meg mondtam neki, hogy nem tudom miről beszél, egyáltalán nem olyan szörnyű, eddigiek alapján lazán végigcsinálnám még egyszer. (Persze erről inmkább szülés és az első év után nyilatkoznék)
Csak arra akartam kilyukadni, hogy nem a legegyszerűbb terhesség volt és már szülsé előtt megszépítette az idő, hajajj mi lesz itt még :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!