Elso babamat varom de nagyon felek a szulestol?
Az elso kisbabamat varom,tegnap lett pozitiv a tesztem,nagyon orulok neki,es varom,viszont ha a szulesre gondolok akkor az jut eszembe hogy tul sem elem...
elnondanatok nektek hogy zajlott,vagy mit ereztetek hogy birjatok?
Görbitz Adriát máshol is láttam már, hogy ajánlották. Érdemes utána járni!
A második két szülésem oxitocinnal indított volt, nekem az első, ahol magától indult be, sokkal jobban fájt. Szerintem ezt embere válogatja...
9-es voltam
Belehalni vszeg nem fogsz (azért ritkán esnek a nők áldozatul), de rhadtul fog fájni.
A legerősebb mensigörcs semmi ahhoz képest :(
A legjobb, ha alternatív kórházat keresel, ahol nem adnak oxit (az borzalmas), nem kell feküdnöd (értelmetlen és elhúzza a vajúdást), nem kapsz beöntést, nem tágítanak ki direkt kézzel a vizsgálat alatt...
Ezek mind szülészeti erőszaknak minősülnek. Értelmük nem sok, de legalább kellemetlen, sőt fájdalmas.
Bár most nem szülnék otthon. Kizárt. Amilyen káoszos elb... rendeleteket hoznak.
Soha, a szülés az egyik legbizonytalanabb dolog, szaoktlan, fáj, kiszolgáltatott vagy és erre még simán elküldhetnek a kórházból is, ha nem látják indokoltnak a benntartást - vagy átvisznek másik kh-ba... áh.
Nem biztos hogy neked rossz lesz a szülés van aki zsipzsup megszül 1.5 óra alatt.van aki napokig vajúdik ez nagyon változó!Ne stresszelj ezen "elég lesz a vége felé".
Most éld meg a pillanatokat és vigyázz hogy egészséges legyen a kisbabád :)Boldog babavárást kívánok.
13hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!