Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elso babamat varom de nagyon...

Elso babamat varom de nagyon felek a szulestol?

Figyelt kérdés

Az elso kisbabamat varom,tegnap lett pozitiv a tesztem,nagyon orulok neki,es varom,viszont ha a szulesre gondolok akkor az jut eszembe hogy tul sem elem...

elnondanatok nektek hogy zajlott,vagy mit ereztetek hogy birjatok?

2022. okt. 30. 01:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Görbitz Adriát máshol is láttam már, hogy ajánlották. Érdemes utána járni!

A második két szülésem oxitocinnal indított volt, nekem az első, ahol magától indult be, sokkal jobban fájt. Szerintem ezt embere válogatja...

9-es voltam

2022. okt. 31. 13:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Belehalni vszeg nem fogsz (azért ritkán esnek a nők áldozatul), de rhadtul fog fájni.

A legerősebb mensigörcs semmi ahhoz képest :(

A legjobb, ha alternatív kórházat keresel, ahol nem adnak oxit (az borzalmas), nem kell feküdnöd (értelmetlen és elhúzza a vajúdást), nem kapsz beöntést, nem tágítanak ki direkt kézzel a vizsgálat alatt...

Ezek mind szülészeti erőszaknak minősülnek. Értelmük nem sok, de legalább kellemetlen, sőt fájdalmas.

2022. nov. 1. 15:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Bár most nem szülnék otthon. Kizárt. Amilyen káoszos elb... rendeleteket hoznak.

Soha, a szülés az egyik legbizonytalanabb dolog, szaoktlan, fáj, kiszolgáltatott vagy és erre még simán elküldhetnek a kórházból is, ha nem látják indokoltnak a benntartást - vagy átvisznek másik kh-ba... áh.

2022. nov. 1. 15:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy neked rossz lesz a szülés van aki zsipzsup megszül 1.5 óra alatt.van aki napokig vajúdik ez nagyon változó!Ne stresszelj ezen "elég lesz a vége felé".

Most éld meg a pillanatokat és vigyázz hogy egészséges legyen a kisbabád :)Boldog babavárást kívánok.

13hkm :)

2022. nov. 6. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!