Jobban féltel a második gyereked születése előtt a szulestol?
Igenis meg nem is
Magamban jobban bíztam
Korháztól jobban fèltem
Sokkal felkészültebben mentem a 2. Szülésre
Amúgy sokkal pozitívabb volt a 2., pedig az első Szt Imrében volt... de rövid nehéz szülés
2. Még rövidebb, könnyű... 3 h belül.. 15 perc kórházi szülészettel
Igen. Első gyerekem sürgősségi császárral született mert esett a szívhang. A dokim azt mondta hogy próbáljuk meg a VBAC-t, sokkal jobb lesz a babának és nekem is. Baromira féltem, hogy megint baj lesz. De leginkább az újabb császártól féltem, mert nagyon nehezen épültem fel. Hiába volt itthon a férjem, aggódtam hogy hogy fogok két gyereket ellátni.
Aztán beindult a vajúdás, szívhang tökéletes, úgy éreztem még tudom csinálni. De mivel hosszú órák után sem ereszkedett lejjebb a baba feje rendesen, így az orvosom nem kockáztatott, ki mondta a császárt. Na én ott els írtam magam... Aztán nem volt szabad műtő, órákat vajúdtam feleslegesen, az orvosom meg lila fejjel ordibált a folyosón, végül fél értünk a műtőbe, és ki derült, hogy a zsinór kétszer a nyakára volt tekeredve.
A védőnő, meg a nővérek ijeszthettek, hogy a második császár után nehezebb lesz minden. Szerencsére nem lett igazuk, sokkal hamarabb épültem fel, egy héttel utána már mintha nem is műtöttek volna. Szóval így utólag belegindolva felesleges volt félnem.
2. Vagyok
Nekem is vákuum, hasból könyöklés, metszés volt az elsőnél
2. Alkalommal pedig elutasítottam a metszést ( protokoll, mert nagyobb volt a baba, mint elsőre)
Oxit is akartak holott tólófájással érkeztem.. nem engedtem.
Én nem.
Az első sürgősségi altatásos császár volt, lepényleválás miatt.
A második program császár. Annyira fel voltam készülve lelkileg, hogy inkább csak izgatott voltam. Alig vártam, hogy mehessek a műtőbe.Nagyon jó élmény volt.
Meg a babával kapcsolatban is sokkal magabiztosabb voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!