Ne félj! Nincs mitől! Gondolj arra, hogy hány nő esett már túl ezen...
Mitől félsz? A fájdalomtól vagy aggódsz, hogy valami baj lesz?
Nézd, nem árulok zsákbamacskát, nem teljesen fájdalom mentes a szülés... másik fele a probléma: miért is lenne?
itt vagy a vége felé már.... a kórházi napok gyorsan eltelnek, mert olyan nagy élmény lesz, hogy csak úgy pörögnek a napok! :)
Irtad, hogy a férjed is ott lesz veled, akkor meg főleg nem leszel egyedül! Fel a fejjel!
2017. máj. 24. 14:12
2/15 anonim válasza:
Koncentrálj a babával való találkozásra. A kórházi napoktól milyen félnivalód van? Túl leszel rajta, ott lesz a baba, mi a gond vele?
(Ikerterhes vagyok, legjobb (!!!) esetben 32. héten befektetnek, úgy, hogy akkor még nem lesz két éves sem az elsőszülöttem. Na, nekem van okom ódzkodni a több HÓNAPOS kórházi tartózkodástól, pár napon igazán nincs mit keseregni!)
2017. máj. 24. 14:13
3/15 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy másodjára már nagyon felkészült voltam. Pontosan tudtam, milyen fázisokra számíthatok. És átállítottam az agyam. Minden egyes fájással közelebb kerülünk egymáshoz. :-) De a lényeg, amikor eljön az idő, már az adrenalin dolgozik,el fog múlni a félelmed.
2017. máj. 24. 14:14
4/15 anonim válasza:
De aranyos vagy :) Ne felj, hamar el fog szaladni az a max fel nap, hidd el! A terhesseg legrovidebb resze :)))
Nekem nulla fajdalomturesem van, megis tuljotuttunk rajta a lenyeg, hogy szedd ossze magad es arra gondolj hogy a szules azert van hogy vegre talalkozzatok a babacskaval :)
2017. máj. 24. 14:27
5/15 anonim válasza:
Én azért nem mertem gyereket vállalni 40 éves koromig, mert betegesen rettegtem a szüléstől. Mióta terhes vagyok, az esélytelenek nyugalmával várom a szülést. Nem olvasok róla, nem mentem szülésfelkészítőre, nem akarom tudni... Majd kijön valahogy, ez a tervem. Én inkább attól félek, hogy császár lesz, mert azt nagyon nem szeretném. A 35. hétben vagyok.
2017. máj. 24. 14:34
6/15 anonim válasza:
Szerintem olvasgass sokat a témában, az segíthet. Az ismeretlentől hajlamosak vagyunk félni. Engem is megrémisztett, hogy fogalmam sincs mi vár rám. Én második babámat várom és egy picit se félek most.
2017. máj. 24. 14:38
7/15 anonim válasza:
Figyelj előbb-utóbb túl kell esni rajta,elkerülni nrm lehet,a baba így vagy úgy de ki fog onnan jönni. Én erre gondoltam végig,hogy ez van most,én akartam,túl kell elni,ez a fájdalom is csak ideiglenes és ELMÚLIK. A kórházban én meglepően jól éreztem magam,a kislányom csak evett és aludt, a szobatársnőm tök jófej volt sokat röhögtünk egymás és a saját nyomorunkon. Ő császáros volt hajolni nem nagyon tudott én meg 2 napig az ebédet is állva ettem 😂
2017. máj. 24. 14:40
8/15 anonim válasza:
A bent töltött napoktól én is sírni tudnék.A gyerekkoromat kórházban töltöttem,másnak a póktól,magasságtol víztől van fobiája,nekem a kórházaktól.Látogatni sem tudok menni :/ sajnos van ilyen,persze ki lehet bírni,ki kell bírni,csak nem mindegy hogy indul neki az ember,én meg tudlak érteni.A szülés nekem élmény volt (2szer szültem ) most várom a harmadik babát :) fájdalmas de fantasztikus élmény :) ne félj tőle,bent nem marad a baba ;) a kórházi napok lassan ugyan de el telnek,a barátnőim mind azt mondják hogy ők jol elvoltak bent,semmi rossz élményük nincs pedig az egyik császáros,8napot töltött bent.De hidd el a baba nem nagyon hagy majd unatkozni :)
2017. máj. 25. 04:38
9/15 anonim válasza:
Kicsit konkrétabban kellene megfogalmazni a félelmeidet, mert ez így túl általános.
2017. máj. 25. 09:16
10/15 anonim válasza:
Semmivel. Fájni fog és pont.
Az a lényeg mindig azt csináld amit kérnek és hamar túl leszel rajta.
Ismeretlen a fajdalom ami előtt vagy teljesen feleslegesen félsz. Ha félsz ha nem fájni fog.
Én tudtam hogy a 3. szülésem lesz a legkeményebb én is féltem. Nagyon nagyon nagyon magyon nagyon fájt el sem tudom mondani mennyire. 4 óra volt mindennel együtt. 2 perc alatt jött a tolófajás és hiába mondta a dokim 2 fajás és megvan nem akartam tovább fájjon igy csak az első 2 fajásból akartan még fájdalmat a másik kettőt nem.
Amúgy meg nem is lesz időd félni mire oda ersz.😊
Bocsi hogy igy irom le de tényleg nincs értelme. Az én férjem elsirta magat 3x amit nem láttam annyira sajnált. Jó hogy nem láttam elvette volna minden erőmet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!