Normalis hogy ennyire felek a szulestol?
30+3 hetes vagyok es ahogy kozeleg a vege egyre jobban felek. Nagyon gyorsan eltelt ez az ido es felkeszuletlennek erzem magam. 20 hetesen meg mas volt a velemenyem aztmondtam sima ugy es hogy annyi no atesett ezen mindenfele gond nelkul de most meg mar elegge felek.
Tudom sok no valoban atesett problema mentesen es igazabol nem is attol felek hogy valami baj adodna.
Mindig is szegyenlos voltam az egyik ez, aztan a beontessel is ijesztgetnek, raadasul a nagy fajdalom es a tobb oranyi vajudas.
Aztmondjak sodrodom majd az arral de elso baba es tapasztalatlan vagyok nem tudom mire keszuljek, raadasul csak neha kaptam biztatast de negativumokat tobbszor hallok sajnos.. Mas is ennyire raparazott? Van okom?
Én is rettegek. Nem is nagyon olvasgatok róla, meg nem is nagyon kérdezősködöm mert kiver a víz, mikor az elején még érdeklődtem és olyanokat meséltek,hogy rosszul lettem. Ezért én úgy döntöttem,hogy nekem fájdalommentes szülésem lesz, ezt mantrázom mikor elkap az ideg. Aztán majd ha ott leszek meglátom, ráérek majd akkor stresszelni. Meg aztán ahogy abból a kevés információból leszűrtem mindenki másképp éli meg.
Könnyű szülést neked!
Közhelynek hangzik, de ha ott leszel, már nem fog érdekelni.
Fájdalom mentes szülés nincs, viszont az igaz, hogy utána nem fogsz emlékezni a fájdalom mértékére, legalábbis én azt nem tudom felidézni.
Boldog babavárást, gyors szülést :) !
Én 25 hetes vagyok de napi szinten gondolok rá hogy milyen lesz a szülés, igaz fölösleges már most ezen görcsölni mert bem segít. Sanos mióta tudom hogy hogy zajlik a szülés azóta rettegek hiába természetes és gyönyörű dolog, de az alapvető kishitűségem oda vezet hogy sötéten fogom fel. De valahol bízom benne hogy a szerencsések közé tartozom majd és nem drámaian élem majd meg. Programozom az agyamban a gondolatot hogy jól fogom viselni. Ezt tudom ajánlani neked is . Ahányszor rosz gondolatod jön söpörd félre és helyettesítsd jókkal.
Amúgy utánna olvasok majd a hipnoszülésnek elvileg az segít ellazulni és jól megélni a szülést. Amúgy én is az elsőt várom. Ird majd meg az élményed utánna ha szeretnéd. Remélem könnyű szülésed lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!