Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnap császároznak az ikrekke...

Holnap császároznak az ikrekkel! Szorítotok?

Figyelt kérdés
Holnap a betöltött 35.héten végre megláthatom az én 3drágaságomat!!Reggel kell bemennem!:)Úgy izgulok!!
2010. szept. 28. 13:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Nagyon GRATULÁLOK, sok egészséget és boldogságot Nektek!
2010. szept. 29. 12:40
 32/40 anonim ***** válasza:

Tiszta szívből gratulálok nektek, most olvastam végig az egészet és fülig ér a szám!!!

Nagyon ügyes voltál, ahhoz képest, hogy 3-an voltak, szép nagy babák. Még egyszer gratula, várjuk a fotót:-)

2010. szept. 29. 12:54
 33/40 anonim ***** válasza:
Én vagyok az iker kismama.Szorítottunk és gratulálok gyönyörű "nagy"babáidhoz!Gyönyörű és izgalmas babázós évek várnak titeket,jó egészséget és boldogságot hozzá! 33h.kismama
2010. szept. 29. 13:04
 34/40 anonim ***** válasza:
Most találtam a kérdésedre. Gratula és sok boldogságot. egy 19 hós kis srác anyucija
2010. szept. 29. 13:34
 35/40 anonim ***** válasza:

Gratulálok még egyszer !

Szép nagy babák lettek.

Ami segítséget felajánlanak fogadd el ,szükség lesz rá.

élvezz ki minden percet a gyerekekkel, mosogatni, vasalni ráér más.

23 hós ikerfiuk anyukája

2010. szept. 29. 14:39
 36/40 anonim ***** válasza:
Tegnap 13.59-es vagyok!Nagyon gratulálok!Sok erőt,kitartást és boldogságot kívánok Nektek!!!
2010. szept. 29. 14:53
 37/40 anonim ***** válasza:

Gratulálok nektek, ó egészséget és sok boldogságot a 3 kis tündérkéhez! Szép nagy babák lettek!

Pihenj amennyit csak tudsz és (írták előttem), fogadj el minden segítséget! Nekem is küldhetsz képet róluk, ha nem vagyok pofátlan!

8 hónapos kislány anyukája!

2010. szept. 29. 22:32
 38/40 Adri baba ***** válasza:
Én is alig várom a képet!Gratulálunk!!:)
2010. okt. 1. 10:15
 39/40 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok én is, és nagyon várom a képeket:))

Vigyázzatok magatokra!!

2010. okt. 1. 21:14
 40/40 anonim ***** válasza:
Nekem is hármasikreim vannak, de meg kell mondjam, elég laza vagy.... Aznap feküdtél be a kórházba, mikor császároztak?, merészek az orvosok. Ahogy megműtöttek, már gépeltél is? Én örültem, hogy élek, két napig akkor mozogtam, mikor a babákhoz mehettem, vagy fürödni kellett, amúgy még az ágyban való pici mozgások is iszonyatosan fájtak. Biztos más a rendszer Olaszországban (ha jól olvastam, ott szültél?) De nagyon gratulálok a picikhez, szép nagyra nőttek és ha bármi kérdésed van, szívesen segítek. Várom én is képeket!
2010. nov. 27. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!