Gerincferdüléssel nehezebb a várandósság és kaphatok epidurális érzéstelenítést?
30 éves elmúltam, S alakú görbületem van és eléggé félek e matt a terhessegtől és a szüléstől is. Alapesetben nem vagyok hátfájós, nem okoz problémát túlzottan, csak esztétikailag zavar leginkább.
Van itt valaki aki hasonló helyzetben vállalt babát és szült is? Arra számítok, hogy fájni fog a derekam de felek a szüléstől, nem zavar az sem ha császároznak, a baba és az én egészségem a lényeg, de nem tudom hogy működik, a görbe gerincbe be tudjak adni az erzestelenitot vagy elaltatnak?
Mennyire súlyos? Hány fok?
Nekem is van, még iskolában kezelték, később csak néha úsztam. Nem vészes, kicsit a vállamon látszik.
A terhességet semennyire nem befolyásolta, nem romlott, és simán szültem érzéstelenítés nélkül
Nekem is van, sőt egy kis púposság is. Mindig nagyon hátfájós voltam, és én is aggódtam hogy nem fogja bírni a hátam a terhességet. A második trimesztertől elkezdtem kismama gerinc tornát végezni, és az rengeteget segített, meglepően jól viseltem a várandósságot végig, még az utolsó napokban is.
Sürgősségi császárral szültem, nekem a spinális érzéstelenítőt elsőre jól beszúrták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!