Első gyerekem császármetszéssel jött világra,lehet-e ez után gond-probléma mentes várandósságom?
Sajnos kismamás csoportokba egyre gyakrabban olvasom azt,hogy a heggel a gondok vannak,szét nyíllik,folyamatos odafigyelést igényel,hegbe ágyazódik az embrio stb..
Nem tudom hogy bele merjek e vágni egy következő terhességbe a hegem miatt mert félek
Mennyi idő telik el a két terhesség között?
Dokiddal tudsz erről beszélni, hogy mit gondol?
Minden kerdesedre egy szak ember fog megfelelö valaszt adni.
Sok a befolyasolo tenyezö, hany ev telt el a csaszar ota, milyen a heg allapota.
A korhaz ahol szülni fogsz mennyire fel szerelt komplikacio eseten.
Öszinten nem kockaztatnek, olyan mertekü verzes is lehet, hogy méh nelkül maradhatsz, ha valami gebasz van. Vagy a gyereknek baja esik.
Nem kockaztatnek
Igazatok van,rossz helyen informálódtam.
Tényleg inkább azok beszélnek róla akiknek sajnos valami probléma adódott és én az ő történetükből vontam le következtetést
Köszönöm
Passz
Nekem 6evvel a csaszar utan lett huvelyi szulesem.
Annyi h nem kaphattam oxit es epit. Leven ereznem kell ha nem olyan a fajas es mas es/vagy allando fajdalom lep fel. Szakad a varras stb...
De problemaentes 24 oras vajudas utan huvelyi uton szuletett meg a bebi 😁
2 császár után is van már bőven sikeres hüvelyi szülés, egy után meg bőven!
Megfelelő helyen kell informálódni. Addig is egy kis statisztika, hogy lásd a számokat: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!