Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire vagytok kibékülve a...

Mennyire vagytok kibékülve a szülés utáni testetekkel?

Figyelt kérdés
3 éve szültem, és a mai napig utálom a testem. Amit lehetett megtettem, de se a mellem se a hasamon nem tudok változtatni. 168 magas vagyok és 59 kiló. De nem tudok sehogy megbarátkozni azzal ahogy kinézek. A melleim a szoptatás miatt 3 méretet nőttek, és ahogy abba hagytam vissza is mentek (gondolom mindenki eltudja képzelni így hogy néz ki). A hasam se lesz már soha megközelítőleg se olyan mint előtte. Tudtam persze, hogy lesz változás, de nem számítottam, hogy ennyire és ennyire rosszul is fogom viselni. :(
2022. okt. 10. 21:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem igazán. A melleim előtte sem voltak kicsik, de két terhesség és szülés után még nagyobbak lettek. Fel is szedtem jó pár kilót, azokat szerencsére sikerült leadnom az évek során, de hiába, ha ott van a kötény has, amin meg csak a plasztika segíthet. Arra meg nincs pénz. Úgyhogy nehezen, de meg kell barátkoznom az új testemmel.
2022. okt. 10. 22:03
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Nem szeretem, de annyira nem bosszant, hogy sanyargassam magam. Régen kínlódás nélkül voltam sovány, munkával nem megy.
2022. okt. 10. 22:07
 3/23 anonim ***** válasza:
32%

Nekem nincs változás. Semmi.

Szülés után 2 hétig látszott a hasamon, hogy nem olyan mint volt, de már akkoris lapos volt. Pont az ilyen panasz áradat miatt szoktam mondani a terhes ismeroseimnek, hogy ne ettől feljenek mert nem mindenkire igaz, sőt. Csak ezt nyomják mindenhonnan. Csak a szr oldalát. Van akinek semmi negatív nincs terhesség alatt, szülés után sem.

Mondjuk ha fiatalon vállalod, kevesebb is rá az esély. Nem nagyon láttam még olyat, hogy egy igazán csinos nő szülés utan lerongyolodott. Általában azok lesznek szetcsuszva akik addig se voltak a helyzet magaslatán.

3 éves lesz, még mindig szopik, de akkora mellem nincs, hogy zacskó legyen belőle. Szeretem a testem.

174cm/53kg most. Még fogytam is sajnos, 57 voltam.

2022. okt. 10. 22:33
 4/23 anonim ***** válasza:
87%
A mellemet sokáig nem tudtam elfogadni, pedig csak fèl èvig szoptattam, de megereszkedtek, viszont melltartòban szèpek, de már ìgy 2 èv után megbèkèltem vele. Műtètre max ha ettől 10x rosszabb lenne mennèk. Nem olyan vèszes, csak èn láttam akkor borzasztònak, a fèrjem nem, nagyon szèp kerek, feszes melleim voltak, nehèz volt elfogadni. A hasam nekem nem változott, 156 cm vagyok ès 52 kg, mint azelőtt.
2022. okt. 10. 22:52
 5/23 anonim ***** válasza:

4 kiló maradt rajtam, 4 hónapja szültem. Én még nem barátkoztam meg az új testemmel, de nyilván már jobb, mint mondjuk 3 hónapja. Bízom benne, hogy majd még változik jó irányban. Mostanában kezdtem újra mozogni és hamarosan szeretnék majd picit jobban odafigyelni arra is, hogy mit eszek.

Vannak dolgok, amikkel nem tudok mit kezdeni. Pl. szétnyílt hasizom. Edzek és remélem hogy segít. Ezt megműttetni biztosan nem fogom. Ellenben a melleimet majd szeretném, ha a gyerekek után úgy látom, hogy ezt nem tudom elfogadni.

Én igazából roppant büszke vagyok magamra. A terhességem alatt és azóta is nagyon elhagytam magam, mégis úgy lenyomom az edzéseket, mintha nem is lett volna kihagyás. Illetve mindig megállapítom, hogy ahhoz képest, hogy nem rég szültem, egészen jól nézek ki ott a többi anyuka között. :D Nem vagyok egy topmodell alkat, soha nem is voltam, de ezt már elfogadtam. Büszke vagyok a testemre, hogy kihordta és világra hozta ezt a kis csodát, ha valakinek nem tetszik a hasam, vagy a hátsóm, ne nézze! :)

2022. okt. 10. 23:01
 6/23 anonim ***** válasza:
Semennyire, okádék az egész
2022. okt. 10. 23:09
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
A szülés előtt sem voltam megelégedve vele. A különbség csupán az, hogy most már nem sanyargatom magamat, hogy bomba alakom legyen. Most az a cél, hogy példát mutassak a lányaimnak, nem pedig az, hogy az egom legyen teljes.
2022. okt. 10. 23:41
 8/23 anonim ***** válasza:
A mellemet utálom, mint két üres tejes zacskó,de ez van. A szét nyílt hasizmon majd dolgozok,ha lesz időm és amit utálok hogy kijött az aranyerem és nem megy vissza, ezt műteni kéne ,de nem merek belekezdeni.
2022. okt. 10. 23:54
 9/23 A kérdező kommentje:

Kedves 3!

Fiatalon szültem (23). Egész életemben sportoltam. Versenyszerűen jégtáncoltam, és ritmikus gimnasztikáztam. Sportos vagyok, és a mai napig tornázok. Sose hanyagoltam el magam.

Most meg itt állok, és nem bírok tükörbe nézni. Az egész terhességem alatt 11 kg jött föl rám. Ez a szülés után azonnal le is ment. A kezdő súlyomhoz képest kevesebbel jöttem ki a kórházból. Nem hanyagoltam el magam.

2022. okt. 11. 00:03
 10/23 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsém volt, a gyerek annyit szopik még mindig, hogy kisebb a tömegem, mint terhesség előtt, a hasam egész tűrhetően visszament, a mellem meg a férjem szerint végre látszik (A-ból lett C). Mozogni a kutyánk miatt minden nap muszáj, ez nagy segítség a kondiban. Aztán lehet, hogy a következő gyereknél én is hasonló gondokkal fogok küzdeni, mint a kérdező. A testvérem az első gyerek után nagyjából rendbe jött, a második után maradtak dolgok + megborult a hormonháztartása. Amióta kezelik a pajzsmirigyével, kezd rendben lenni magával.
2022. okt. 11. 00:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!