Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem akarok császárral szülni,...

Nem akarok császárral szülni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég sok eü problémám van, ráadásul az elejétől veszélyeztetett terhes vagyok, mondta is az orvos, hogy készüljek fel lélekben a műtétre, mert nekem kb az az egyetlen járható út :(

Én ragaszkodnék a természetes szüléshez, mert nem a baba lenne veszélyben, hanem csak én, és ezt vállalnám is.

A babának meg jót is tenne a vajúdás, plusz nem akarok életem végéig szenvedni a császár utáni komplikációktól, akkor már inkább kockáztatom a saját egészségem, de hüvelyi úton szüljek (mégegyszer, a babám nem lenne veszélyben, ami problémám van, az rám veszélyes)

Hogyan közöljem ezt a dokival?

2022. okt. 9. 21:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%

Milyen veszélye van rád? Annyit gondolom nem ér hogy ne te lásd el a gyereked az első pár hónapban.

3x szültem természetesen, de ha indokolta volna bármi miattam vagy a baba miatt, nem gondolkoztam volna.

2022. okt. 9. 21:48
 2/24 anonim ***** válasza:
72%
Sehogy. Ha te veszélyben vagy császároznak. Ráadádul egy császárnak sokkal kevesebb későbbi komplikációja van, mint a sima szülésnek.
2022. okt. 9. 21:48
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Császárom volt,igen az elején nehéz felállni is, de én is és a baba is egészséges. Azért az us fontos hogy te is túléld.
2022. okt. 9. 21:49
 4/24 A kérdező kommentje:

"Azért az us fontos hogy te is túléld."

Nem az életem lenne veszélyben 😅

"Ráadádul egy császárnak sokkal kevesebb későbbi komplikációja van, mint a sima szülésnek."

😂😂😂 mit fogsz te ezért kapni...

2022. okt. 9. 21:56
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem akarás kérdése...
2022. okt. 9. 21:58
 6/24 anonim ***** válasza:
96%
Te dontod el, hogyan szulsz. De ha te veszelyeztetett vagy, a magzat is. Ha elakad a szulocsatornaban, mert a te tested mondjuk feladja a kuzdelmet, azzal a magzatot veszelyezteted. Az orvos jobban tudja, hidd el.
2022. okt. 9. 22:16
 7/24 anonim ***** válasza:
86%
Arra nincs lehetőség, hogy van egy kus vajúdás, aztán császár? Tudtommal van, ahol így csinálják, akinek a vajúdás nem tilos.
2022. okt. 9. 23:20
 8/24 anonim ***** válasza:
75%
Milyen későbbi komplikációi vannak a császárnak ?🤦3 éve szültem császárral,semmit nem érzek.Az első gyerekem simán szültem,féltem a császártol én is,de nekem sűrgősségi császàrom volt.Majd rádöbbenaz ha lesz egy sima szülésed,hogy nem leány álom.
2022. okt. 9. 23:36
 9/24 anonim ***** válasza:
88%
A nővérem egyik barátnője is ragaszkodott a természetes szüléshez. Az olyan "jol" sikerült, hogy komplikációk léptek fel és végül harminc x évesen kipakolták a szülést követően egyből. Így minden maradék esélyét elvesztve, hogy újabb gyereket várhasson. Szerintem jobb az orvosokra hallgatni, mintsem magad kisdoktort játszani.
2022. okt. 9. 23:57
 10/24 anonim ***** válasza:
20%

Ne törődj az itteni rémtörténetekkel, mert itt mindenki nagyon okos távolról.

Az orvosoddal beszéld meg, nem fog pofon vágni, mert meg mered kérni, hogy magyarázza el a helyzetet.

2022. okt. 10. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!