Lehet-e állami kórházban császárral szülni, ha megbeszéled a dokival, hogy Kitalál valami indokot pénzért?
Ja és egyébként elhiheted nekem tökmindegy ki mit csinál.
A véleményemet írtam le ahogy te is.
Gondolom következő az lesz “ nem szeretném szoptatni a gyereket, milyen tápszert vegyek?!”
Meg a pelenkát gondolom majd a szomszéd cseréli mert az se happy.
Ezek nem akarom vagy nemakarom dologok.
Aki gyereket vállal vállaljon mindent.
Vagy ne szüljön vagy fogadjon örökbe egy 17 évest.
Itt ki is szálltam ebből a beszélgetésből mert látom semmi értelme.
Szerencsére nincs mindenki azon a véleményen, amin te...
Ha gyereket akarsz akkor dögölj meg érte ha ez ezzel jár...
Lehetőleg a fájdalomcsillapítást is mindenki felejtse el mert mi az már h gyereket akarsz de a brutál fájdalmat azt megúsznád... pföjjj
Nekem császárom volt, de farfekvés miatt erre készültünk.
Előbb jött a baba úgyhogy vajúdtam vele. Na nekem (főleg szülési sztorik alapján) a császár volt a könnyebb út.
Semmi fájdalmam nem volt, jó cuccokat kaptam műtét után is.
Nem volt olyan h nem tudtam volna ülni napokig.
Heg az lesz persze, de erre lett cserélve, hogy nem kellett átélnem mindent a szüléssel (tágítás, hasnyomkodás, tágulás vizsgálatok, varrás meg hát maga a szülés).
15: aki saját maga akar dönteni, menjen magánklinikára. Kis fizettetik a nagy hasi műtét árát.
Mi az, hogy "nem bírja". Bakker, világszerte a nők legnagyobb része kibírja... Másképp nem terjedt volna el az emberiség. :-D
Summa summarum: ez nem páciens hatáskörébe tartozó döntés az állami eü. keretein belül. LEhet ezek mekegni, de a tények nem változnak .
Bakker, nagyobb része, de van, aki nem. És szerinted ha a nagyobb része bírja akkor mindenkinek bírnia kéne? Miért nem vagy toleráns? Mit fáj ez neked ha valaki nem akar természetesen szülni?
Igen, azért kell ezen mekegni, mert ha máshol lehet választani, akkor itthon is lehessen, alapvető emberi jog, hogy megválaszthassa valaki, mi lesz a testével. A gyereket nem veszélyezteti a császár.
"Egy életen át hordozod a nyomát és soha nem lesz már semmi a régi, hiszen 9 réteget vágnak át, ez egy nagy hasi műtét."
Ezt valami 1970-es könyvben olvastad?
Kb. csak a hasi műtét az ami igaz a leírásodból. Máshogy vágnak ma már (hozzáteszem, több technika is van, nem csak ugyanaz, de ebbe most nem akarok belemenni), a "naaaagy" műtét meg azt takarja, hogy nem egynapos sebészet. Nagyműtét a szívátültés, a császár, de mondjuk egy laparoszkópos petefészekciszta eltávolítás is, pedig ott nem is vágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!