Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bemennétek a szülésre?

Bemennétek a szülésre?

Figyelt kérdés
Feleségem babát vár decemberre. Bevallotta, hogy volt egy viszonya és valószínűleg nem tőlem van a baba, de az sem kizárt, hogy mégis. Én mondtam neki, hogy ha tőlem van, vele maradok, mert van már két közös kislányunk is. Viszont nem tudom, bemenjek-e a szülésre. Ha nem enyém a baba és bemegyek, akkor még nagyobb baleknak érezném magam, mint most. Ha nem megyek be és mégis az enyém, akkor örökre bánnám, hogy kihagytam azt a csodás pillanatot, amikor először a kezembe foghatom.
2022. okt. 6. 09:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
Hülye vagy, ha bemész és együtt maradsz egy ilyen nővel, aki nem elég, hogy félrebszik, de még védekezni sem tud.
2022. okt. 6. 12:08
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Lehet h a kérdező se volt szentéletű, azért gondolkozik azon h együtt maradjanak.

Vagy megérti valamennyire a viszonyt, mert nem viselkedett szépen az elmúlt időszakban.

Szerintem legyél bent, ez a kettőtök dolga, senkinek nem kell tudnia arról h lehet nem a tiéd a gyerek és bent vagy-e vagy sem.

Nem fog senki baleknak nézni mert a kórházban úgyis te leszel apának megnevezve (a házasság miatt).

2022. okt. 6. 13:27
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
Papíron úgyis te leszel az apja, akkor meg màr legyél bent.
2022. okt. 6. 19:05
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
Hacsak az, akivel viszonya volt a feleségednek, nem néger, arab, kínai vagy hasonló (vagy esetleg te vagy valamelyik ezek közül), hiába mész (vagy nem mész) be, abból sem fogod tudni, hogy tiéd-e a baba, hogy meglátod ott abban a pillanatban. Ezt még előtte kéne kideríteni...bár érdekes logika, hogy a megcsalás csak akkor számít, ha gyerek lesz belőle (??), egyébként simán megbocsátod.
2022. okt. 6. 20:26
 15/20 anonim ***** válasza:
34%
Csak azt ne felejtsd el, hogy az a kis lélek nem kérte, hogy a világra jöjjön, nem tehet semmiről, ha a tiéd, ha nem.
2022. okt. 7. 02:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#15 Nem egy haragos fickónak tűnik a kérdező, szerintem nem fogja "bántani" a babát :)
2022. okt. 7. 10:28
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Azért ez se semmi, hogy félrekúrt az asszony és a kérdező legnagyobb bajnak azt élné, hogyha mégis övé a gyerek és nem ott egyből fogná meg, hanem mondjuk 15 perccel később...
2022. okt. 7. 13:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
15 percel később még nem fogja tudni h ő-e az apa...
2022. okt. 7. 15:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha a te logikádból indulok ki:

(1) nem az enyém a gyerek, és bementem -> elfelejthető epizód az életemben

(2) enyém a gyerek, de nem mentem be -> örök hiány.

Szóval bemennék. Sokkal többet kockáztatok, ha nem.

De egyébként én azt dönteném el, együtt akarok-e maradni a feleségemmel. Ha igen, akkor nem is csináltatnék apasági vizsgálatot, hanem sajátként nevelném azt a babát. Sokkal többet számít a nevelés, a családban élés, mint a genetika. Főleg mert ő nem tehet semmiről, és a családnak is így a legjobb, már amennyiben együtt maradunk.

2022. okt. 7. 22:17
 20/20 anonim ***** válasza:
#19-eshez hozzátenném, hogy akkor a másik apukajelölt nem szólhat bele semmibe ha nincs bizonyítva h ő az apa, mert hivatalosan te leszel.
2022. okt. 7. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!