Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti bemennétek a kórházba?

Ti bemennétek a kórházba?

Figyelt kérdés
36. hétben vagyok, éjfél óta görcsölök és keményedek, baba nem nagyon mozog. Alulról mintha ki akarnék szakadni.
2013. okt. 28. 05:50
 1/10 anonim ***** válasza:
igen. hívd fel a kórházat, hogy mit csinálj.
2013. okt. 28. 05:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Be.
2013. okt. 28. 05:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Én tuti bemennék, főleg ha a baba sem mozog úgy!

Remélem már a kórházban van a kérdező!

2013. okt. 28. 06:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kêrdezõ?
2013. okt. 28. 06:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendbe volt, én a helyedbe a kérdést sem írtam volna ki hanem mentem volna a kórházba de ez most nem lényeg :D remélem tényleg minden rendben volt és van
2013. okt. 28. 08:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Reméljük nincs semmi gond!
2013. okt. 28. 08:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdező mennyél be fölöslegesen a kórházba,mint hogy későn és baj legyen, igy legalább meg nyugszol. Lehet szülni fogsz és nem fognak haza engedni egyben,ha baj van. Sok sikert és jó babázástr! Kivánom, hogy minden rendben legyen veled és babáddal. A baba nem nagyon mozog,akkor lusta vagy köldökzsinor tekeredés szokott lenni.
2013. okt. 28. 09:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok, most értem haza a kórházból. a ctg még nem mutatott fájásokat, csak keményedéseket. Beékelődött a feje, és nyílik a méhszáj, a baba jól van. Hazaengedtek, de azt mondták már minden lehet, még egy hétig benn kéne maradnia, úgyhogy most fekvés.
2013. okt. 28. 09:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen meg jo volna ha legalabb egy hetet bent toltene de nyugi semmi baj nem lesz ha most ki is bujik. :-). En 36. Hetre szultem egy tokeletes kislanyt 2700 g-nmal es 50 cm-el szoval mar nem volt olyan nagyon apro sem. Mndjuk meg o is maradhatott volna.:-) de csak pihengess hamarosan babazhatsz :-) konnyu szulest kivanok. :-)
2013. okt. 28. 21:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végül november 9-én született meg a fiam, 3050g 52cm!
2014. ápr. 26. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!