Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bemennétek előbb a kórházba?

Bemennétek előbb a kórházba?

Figyelt kérdés

120 km-re lakom a választott kórháztól és jövő hét 15-re csütörtökre vagyok kiírva!

13-án kell mennem a következő ctg-re!

Nyákdugom is elment már!

Az első szülésem az 5 perces fájásoktól kezdve délután fél 4-től éjjel 2 óra 20 percig tartott, vagyis 10 óra alatt meg szültem.

A héten nem nézett méhszájat a Dokim, mert nem volt a kórházba, de a ctg már az első két alkalommal is erős tevékenységet mutatott és a héten kegyetlenül sűrűsödtek a jóslók!

Nem lenne jó távol lenni a nagylánytól, de félek, hogy nem érünk be a kórházba és inkább választanám azt, hogy kedden nem jövők haza, csak a szülés után.

Ti bemennétek előbb?

2010. ápr. 10. 08:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

Én nem:-)

A 120km-t megtehetitek 1bő óra alatt és az még bele fér ha időben indulsz!Én mentőt hívnék ha esetleg nagyon gyorsan történne a dolog!

2010. ápr. 10. 09:04
 2/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ és a nagylánnyal mit csináljak, mert ha közben nem érkeznek meg a nagyszülők vigyázni rá akkor nem szeretném a kórházba bevinni, mert nem gyereknek való hely?!

2010. ápr. 10. 10:46
 3/17 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

És mi lenne, ha a nagyszülőket költöztetnétek egy két nappal előbb hozzátok? Így ha vmi van akkor ti is tudtk egyből indulni, és nem kell senkire várni.

Vagy ha megindul a szülés hozzád mentőt hívnak apa megvárja a nagyszülőket... Vagy apás szülés lesz? mert ebben az esetben ha gyors a szülés az is megtörténhet h apa nem ér be addigra! Én az elsőt választanám...

35 hetes km

2010. ápr. 10. 10:57
 4/17 A kérdező kommentje:

Szia Második válaszoló!

Köszönöm Neked is a válaszod!

Dolgoznak a Nagyszülők és amúgy is csak a Pároméra, lehet számítani. Már így is nagyon sokat segítenek, mert csak hétvégére kapom meg a nagylányt, mert amúgy veszélyeztetett voltam az utolsó 6 hétben:(, előbb szeretett volna kibújni, ezért is vagyok most már tiszta para-mama!

Mi is költözhetnénk hozzájuk, vagyis én, de még mindig van valami ami eszembe jut és elő kell készíteni!

Nehéz ügy!

2010. ápr. 10. 11:54
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen Apás-szülés lenne!
2010. ápr. 10. 11:54
 6/17 anonim ***** válasza:

Helló!

Én pont így vagyok,mint te!

Én viszont a befekvést választottam.Megbeszéltem a szülésznővel és a dokival,hogy igen én messze lakom,megoldható lenne-e ha befeküdnék elöbb mondjuk egy héttel.És igen volt a válasz.

Én eleve a rozzant OMSZ mentőszolgálattal nem mennék sehová,és kapkodni sem akarok az utolsó pillanatban,ráadásul nekem is van két másik gyerekem,azok mellé is meg kellett szerveznem a felügyeletet.

De számomra ez az ideális megoldás,mert így nyugodtan leszek a kórházban,otthon is minden oké lesz amikor meg indul a buli,apa jön utánam a kórházba.

2010. ápr. 10. 13:53
 7/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok,véletlenül elküldtem a választ...:)

Szóval folytatásként,mielött valaki azt gondolná,hogy minek 100 kilómétereket utazni egy kórházba elárulom,hogy nem tanyán élek egy sztyeppe közepén,hanem van egy álomkórházam,bababarát,és nem csak apuka jöhet be szülésre hanem még két másik rokon is,két ágyas szobák,tökéletes a gyermekágy is.Szóval ezért a hosszú utazás:))Szülés után cappuccinoval várnak a gyerekágyon,ez komoly!!!

Kétszer ott szültem,imádtam,ezért csak itt szülök most is.Ez megér nekem 1000 km-t is:))))

2010. ápr. 10. 13:57
 8/17 anonim ***** válasza:
hát..nem minden kórházban engedik meg h előbb befeküdj,sőt valakit hamarabb ki is raknak a kelleténél mert kevés a helyük.szóval azért egy próbát megér,de minden benne van a pakliban,az is h nem engedik.én amúgy nem mennék be hamarabb.
2010. ápr. 10. 15:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Én a veszélyeztetettség miatt befeküdnék. Nagyon nehéz a döntés. Azt nem tudom mi miatt vagy veszélyeztetett, de én biztos nem kockáztatnám, hogy baj legyen.
2010. ápr. 10. 16:55
 10/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Februárba végén volt egy pecsételő vérzésem és pár napig a helyi városi kórházban voltam, de miután kaptam terhesség megtartót és elmúlt a vérzés ezért kiengedtek azzal a feltétellel, hogy szigorú fekvés, amit be is tartottunk, ezért is van az hogy csak hétvégén van itthon a Nagylányom és hétköznap a Nagyszülőknél van akik szerencsésen otthon dolgoznak!

2010. ápr. 10. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!