Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bemennétek előbb a kórházba?

Bemennétek előbb a kórházba?

Figyelt kérdés

120 km-re lakom a választott kórháztól és jövő hét 15-re csütörtökre vagyok kiírva!

13-án kell mennem a következő ctg-re!

Nyákdugom is elment már!

Az első szülésem az 5 perces fájásoktól kezdve délután fél 4-től éjjel 2 óra 20 percig tartott, vagyis 10 óra alatt meg szültem.

A héten nem nézett méhszájat a Dokim, mert nem volt a kórházba, de a ctg már az első két alkalommal is erős tevékenységet mutatott és a héten kegyetlenül sűrűsödtek a jóslók!

Nem lenne jó távol lenni a nagylánytól, de félek, hogy nem érünk be a kórházba és inkább választanám azt, hogy kedden nem jövők haza, csak a szülés után.

Ti bemennétek előbb?

2010. ápr. 10. 08:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én egészségügyis vagyok és megmondom őszintén, talán emiatt, talán nem, de túl parás is vagyok. Tuti nem maradnék 120 km-re a kórháztól és indulnék el aznap. Miért nem mentek közelebb a kórházhoz az egész családdal együtt? Nem megoldható? Ha nem, akkor bármennyire is sajnálnám, tuti elköszönnék a nagylánytól és közelebb mennék, vagy be a kórházba, mert ez egyrészt már nem első szülés, tehát lehet, hogy gyorsabb, mint az első, másodszor pedig a mentő nem kórház!!! (mentőzöm, komolyan mondom). Sokat és sokan küzdenem a mentőben, nagyon jó szakember mindenki, de nem tudnak varázsolni. Menj közelebb, vagy be a kórházba! Sok szerencsét, gyors, problémamentes szülést kívánok!
2010. ápr. 10. 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Én biztos bemennék, amilyen idegbeteg vagyok ezen paráznék otthon, hogy mi van ha gáz van és nem érek oda a kórházba.
2010. ápr. 10. 22:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Én nem mennék be, nem gyors szülésed volt, így tuti ez se lesz az. Sose feküdnék ott önként 3 napig.

Én minden alkalommal 100 km-re mentem.

2010. ápr. 11. 10:04
 14/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ha a mai napon nem történik semmi akkor lehet, hogy kedden tuti kérni fogom, hogy tartsanak bent, nem rizikózunk, hogy beérünk-e!

Szüleim Pesten laknak a kórháztól 30 percre a kórháztól, de náluk olyan körülmények vannak (kutya, macska a lakásban, ahányszor csak bementünk meglátogatni őket, akkor másnap a Páromnak has-masa volt, nekem annyira nem de nem szeretnék ott se kockáztatni inkább a kórház), hogy inkább nem megyek fel hozzájuk, mert még valami fertőt összeszedek, én szégyellem magam, helyettük.

Éjfél óta vannak fél óránként pár percig tartó jóslóim, de nem annyira vészes, így ma még biztos nem lesz semmi, mert mint írtam egész héten hol ilyen volt, hol meg elmúlt!

Ma visszük át megint a Párom Szüleihez a Nagylányt aztán majd meglátjuk mi lesz keddig:).

Amúgy a Nagylány olyan aranyos, mert ma már vagy harmadszor küldött a pocaknak puszit:)!

2010. ápr. 11. 11:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Valaki azt írta,hogy az első szülése se volt gyors a kérdezőnek,akkor tuti ez se lesz az.

Na hát ez butaság,minden terhesség más,minden baba más.

Csak az én példám:első baba 21 évesen szültem,másfél óra alatt megvolt vajúdás+szülés+lepény+varrás!!!!!!

második baba 26 évesen szültem,12 óra vajúdás+30 perc szülés+lepényi szak+varrás!!!!!!!

Na ekkora különbséget mi?

Szóval ilyenre nem lehet alapozni,hogy biztos hosszú szülés lesz.

Nekem meg azt mondták,hogy húúú milyen hamar fog menni a második és tessék!

Amúgy most a harmadikat várom,nem tudom Ő hogyan akar majd megérkezni:))

2010. ápr. 12. 08:53
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Hú, az utolsó válaszolót nagyon sajnálom, hogy szakadt a méhlepény és nem jött ki rendesen elsőre!

Gondolom megkínoztak amiatt, hogy kiszedjék rendesen?

Remélem velem ilyen nem lesz!

Hát holnap megyek fel és remélem bent tartanak, ha nem akkor nem erőltettem, de jobb lenne, mint itthon izgulni!

2010. ápr. 12. 10:07
 17/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hívtam a dokit, hogy holnap megyek a kórházba Ctg-re és hogy akkor megoldható-e a bent maradás, erre azt mondta, hogy nem mert ágyhiány van:(!

Így holnap, ha nem lesz semmi jövünk haza és izgi lesz az utolsó napok:)!

2010. ápr. 12. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!