Bemennétek a kórházba látogatni, felül kell emelkedni?
Menj be a fiaiddal együtt, egy rövid időre.
Úgy csak nem lesz tán baj!
Miért kellene jópofiznod, amikor utálnak mint sz..rt a zsebben? Menjen be a férjed és a fiad, te pedig személyesen, vagy telefonon gratulálj a sógorodnak, ha ő tényleg jóban van veled. Ez nem felülemelkedés meg sértődés kérdése, egyszerűen utálnak, nem jöttök ki, ami nem megy nem kell erőltetni. A férjed meg a fiad bemegy, te nem gátolod őket, akkor tiszta sor. Én így csinálnám.
Illetve én küldenék egy dísztáviratot, azzal a felirattal, hogy gratulálsz a babához, sok boldogságot, de mivel a viszonyotok nem feltételezi a személyes találkozót, ezzel a lappal fejezed ki jókívánságaidat.
köszönöm a gyors válaszokat/véleményeket!
a fiam csak kettő, nem szívesen viszem be a kórházba,ill legtöbb helyen nem is engedik!
Persze, a gyereked unokatestvére. Vidd be a fiadat, mutasd be neki az öccsét(húgát)!
Mondd el, kiez, és hoyg ha nagyobb lesz, sokat játszanak majd.
Kár lenne ettől megfosztani. A kisbabab meg most érkezett erre avilágra, üdvözöld. Ő nem bántott téged. Fogd rövidre a látogatást!
" A gyermeket úgy jelentették be h megvárták míg kimegyek a szobából és csak a férjemnek mondták, hónapok óta nem is találkoztunk."
Na én ezért nem mennék be..Nem kell a nyilvános megszégyenítés,és ha arra sem vették a fáradságot,hogy neked is mondják akkor miért is kéne bemenni?
Vegyel 1 desszertet, vagy viragot es menj be, de utkozben tudatosisd magadban, hogy
nem foglalkozol a tekintetekkel, s igy eros leszel.
Legy kedves es mosolygos, de figyeld a tekinteteket, a szeretetre koncentralj!
Én nem mennék be, felesleges.
Mivel a fiad még pici, nem hiszem, hogy kezét-lábát törné, hogy láthasson egy babát, amit még nem is nagyon ért. Ráadásul a kisfiad bármilyen bacit, náthát hordozhat, nem lenne szerencsés újszülöttekhez vinni. Egyébként is, neki dögunalom lesz az egész, játszani nem lehet stb.
Menjen a férjed a kórházba egyedül.
Amikor hazamentek a babával, akkor apával majd meglátogatja az uncsitesót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!