Bemennétek a kórházba látogatni, felül kell emelkedni?
felhívni nem hívtak, ez még hagyján, mivel ugye egy háztartásban élünk a majdnem exférjemmel....
érdekes, h megoszlanak a vélemények, nem gondoltam
ők bent voltak, amikor Te szültél?
Amikor én szültem 2 éve, akkor az unokatestvéremék nem jöttek be (mi örökösödés stb. miatt nem vagyunk kebelbarátok. A szüleink utálták egymást, így nálunk is fagyosabb a viszony)
Amikor 3 hónapos volt a gyerkőc, akkor meglátogattak minket, hoztak csokit stb...
Amikor ő megszült egy évvel később, akkor én meglátogattam a kórházban, majd otthon is, utána áthívtuk őket magunkhoz, gondoltam hagy barátkozzon a 2 gyerek... Ők nem hívtak vissza minket, majd nyáron meghívtam őket is kerti partira, nem jöttek, így én nem erőltetem a kapcsolatot.
A kisfiamnak lehet más barátja, nem kell, hogy rokon legyen...
Én a helyedben bemennék 3 percre egy szűrt almalével (nehogy megszóljanak, hogy rostost viszel a szoptatásnak állítólag nem jó...) és egy valami babának való csekélységgel, aztán hagynám őket főni a levükben...
én ugye két éve szültem, akkor azért még kicsit más volt a viszony az anyóssal is, sógornőm is kicsit visszafogottabb volt. hát én akkor is kissé erőltetettnek éreztem őket is, meg voltak szintén olyanok akiken látszott h muszájból jöttek, nekem meg ez annyira nem volt szükséges.....jobban tisztelem azt aki inkább felvállalja, h nem jön be. Hozzájuk nem tudok menni látogatni mivel anyóséknál laknak és anyósom utolsó szava hozzám a k anyád volt....szóval nem lenne az se ideális!
A baba tényleg nem tehet semmiről, de ő az akit a legkevésbé izgatja h ki jön és mit hoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!