Bemennétek a szülésre?
Figyelt kérdés
Feleségem babát vár decemberre. Bevallotta, hogy volt egy viszonya és valószínűleg nem tőlem van a baba, de az sem kizárt, hogy mégis. Én mondtam neki, hogy ha tőlem van, vele maradok, mert van már két közös kislányunk is. Viszont nem tudom, bemenjek-e a szülésre. Ha nem enyém a baba és bemegyek, akkor még nagyobb baleknak érezném magam, mint most. Ha nem megyek be és mégis az enyém, akkor örökre bánnám, hogy kihagytam azt a csodás pillanatot, amikor először a kezembe foghatom.2022. okt. 6. 09:48
1/20 anonim válasza:
Ha azt tervezed, hogy együtt maradtok, akkor bemennék.
2/20 anonim válasza:
Miért nem csináltattok magzati apasági vizsgálatot, és akkor ezen nem kell aggódni? Az eredmény alapján tudni fogod, mit csinálj.
3/20 Kólauborkával válasza:
Én bemennék, de az biztos, hogy nálam egy ilyen nem férne bele a kapcsolatba, minden ember máshogy áll ezekhez a dolgokhoz.
4/20 anonim válasza:
szóval csak akkor bocsátod meg neki hogy félrekúrt, ha tiéd a gyerek?
min változtat ez?
fuck logic
5/20 anonim válasza:
Nem mennek be és akkor sem maradnék vele, ha az enyém lenne a gyerek. Válnék azonnal, sőt, már akkor elindítottam volna a valopert, amikor megtudtam hogy félre lépett.
6/20 anonim válasza:
En nem hogy a szülésre nem mennék be, de még a válopert is beadnám...
7/20 anonim válasza:
Én a baba születése előtt eldönteném, hogy együtt maradok-e a feleségemmel, és ezt a gyereket a sajátomnak fogom-e tekinteni bármi történik. Ha bármelyikre nem a válasz, akkor ne menj be, ha pedig igen, akkor ott a helyed.
8/20 anonim válasza:
Ha van lehetőség magzati apasági vizsgálatra, megtenném.
9/20 anonim válasza:
Most csak kíváncsiságból megnéztem: minimum 700 ezer ft egy magzati apasági vizsgálat. Az igen. 🤣
10/20 anonim válasza:
Én se így, se úgy nem maradnék vele, épp ezért a szülésre se mennék be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!