Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti már bemennétek a kórházba?

Ti már bemennétek a kórházba?

Figyelt kérdés
5 óra után 20 percenként jöttek a fájások, aztán elmúltak. Egy óráján keresztül nem volt semmi, de most megint nyilalgat a hüvelyembe és a derekam is fáj. Nem erős fájások. Várjak még? Jóslóim már 2 hete vannak, ha nem több ideje.
2013. nov. 2. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős terhes vagy?
2013. nov. 2. 20:04
 2/9 A kérdező kommentje:
39+1 hetes
2013. nov. 2. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyákdugód elment már?
2013. nov. 2. 20:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, tegnap reggel valami fehér és átlászó nyúlós valami volt az alsómon. Arra keltem, hogy úgy éreztem magam mintha bepisiltem volna.
2013. nov. 2. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Hasmenés, hányinger? Ha ezek voltak pluszban még, akkor menj be.

Ha nem akkor még otthon tudsz maradni, ha viszont elindul a magzatvized akkor be kell menned azonnal.

.

2013. nov. 2. 20:19
 6/9 A kérdező kommentje:
nincs egyik sem csak fejfájás, de szerintem ez a front miatt
2013. nov. 2. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Zuhanyozz le jó meleg vízzel, utána próbálj aludni, pihenni egy kicsit. Ki tudja mennyi erőre lesz még szükséged, ha most bemész, ma éjjel már tuti nem fogsz aludni a kórházban.
2013. nov. 2. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:

A nyákdugó inkább a kocsonyára hasonlít és elégé sok és vastag . Olyan volt?

Akkor menj ha már a magzatvízed elfolyik .

Akkor menj ha már a fájások 20 perceként jönnek és sűrűsödnek . Ha ez mind nincs akkor feküdj le piheni mert tényleg kell majd az erőd ha szüléshez.

2 gyermekes anyuka :)

2013. nov. 2. 21:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Végül inkább bementünk, mert zuhanyzás után rosszabb lett. Bent is maradtam megfigyelésre és csak ma reggel engedtek haza. Azert volt a nyilalgatás,mert elkezdtem tágulni,de csigatempóval. Éjszaka erősödtek a fájások,de nem nyiltam. Kaptam egy injekciót amitől sobb lett. Figyelték a baba szivhangját és a fájásokat. CTG-re is óránként tettek.

Nyákdugó a kórházban távozott darabokban.

2013. nov. 4. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!