Tágulási vérzés? Ti bemennétek kórházba?
Tegnap reggel voltam vizsgálaton, picit véreztem, majd elmúlt (gondolom a kézzel vizsgálattól lehetett). Este éreztem, hogy nagyon szurkál a hüvelyemben mélyen és elkezdtem picit vérezgetni, reggelre elmúlt. Ma voltam CTG-n, meg áramlást néztek (vizsgálat nem volt), ahol említettem a dokinak a tegnapi vérzést, azt mondta ilyenkor mindig kórház.
Most, 2-3 órája ismét minimális maszatoló vérzésem van, meg a szurkálás. Szinte biztos vagyok benne, hogy csak tágulok, feleslegesen nem akarok betrappolni a kórházba, de a délelőtti orvos bogarat ültetett a fülembe. Ti bemennétek a kórházba, vagy várnátok?
Baba nem olyan élénk, mint eddig, de néha mozog. Ez a közelgő szüléstől is lehet.
40+1 hetes terhes vagyok.
Olyan nincs, hogy tágulási vérzés!
Mellesleg a kézi vizsgálattól sem szabad vérezni!
Ha meg a 40 héten bármiféle vérzést tapasztalsz, akkor azonnal kórház!
Jaa és a vizsgálat után is terminusban már lehet kevés vérzés...
#4 nézz utána, mielőtt hülyeségeket írsz.
Kedves 4-es!
Lehet, hogy rosszul tudom, de amikor előzőekben vizsgálat után véreztem, mindig azt mondta az orvos, hogy a vizsgálat miatt van, ennyi belefér. 1 héttel ezelőtt amikor ugyancsak véreztem (még vizsgálat alatt elkezdődött, ültettek a folyosón egy fél órát és újra megnézték, hogy mennyi folyt ki) azt mondta a doki, hogy a vizsgálat+ nyílik a méhszáj. Nem kétlem, hogy értesz hozzá, de nekem már többször is magyarázták ezzel a vérzéseket. Talán ezért nem is veszem elég komolyan.
Na megyek készülődni, majd megírom, hogy mi volt.
Mindenkinek köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!