Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez most menstruáció vagy...

Ez most menstruáció vagy szülés utáni vérzés?

Figyelt kérdés

Két hónapja szültem, tápszeres a lányom. A 6. heti vizsgálaton mondta az orvos, hogy kb. 6 héten belül várható, hogy megjön.

Tegnap elkezdtem vérezni, eléggé moderáltan, ma is mérsékelt a vér mennyisége.

Tegnap emiatt be is vettem a felírt fogamzásgátlót, de most elbizonytalanodtam, hogy mi is lehet ez. Szedjem tovább?

A szülés utáni vérzés kb az 5 héten maradt el, addig fokozatosan csökkent a mennyisége.

2014. júl. 9. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg menstruáció. Ha a vérzésed teljesen abbamaradt az nem indul újra 3 hét után.
2014. júl. 9. 10:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Az zavar meg, hogy régebben a menstruációm "bő lére eresztve" indult, most pedig nagyon moderált a vér mennyisége, ezért nem tudom hova tenni.

Fájni régebben se fájt semmim, most se.

2014. júl. 9. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem meg pont forditva volt :-( elötte alig volt..na most 3 nap olyan, hogy legszivesebben tenna lady pelenkát használnék..
2014. júl. 9. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
ne is varj ugyanolyan menstruaciot mint elotte volt, most meg az is normalis ha honapokig mindegyik masmilyen lesz
2014. júl. 9. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon valószínű, hogy ez már menstruáció, hetekkel később nem indul újra a szülés utáni vérzés.

Az hogy nem olyan mint régen, előfordul.

2014. júl. 9. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!