Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni menstruáció, mikor?

Szülés utáni menstruáció, mikor?

Figyelt kérdés

Lassan 4hónapja szültem,szoptatni kb.2hónapja nem szoptatok sajnos,de a menstruációm még nem jött meg.

Terhesség előtt sem volt hónapokig,a nőgyógyászom azt mondta semmi bajom írt tablettát ami meghozta,de aztán köv.hónapban semmi.Azt mondta terhes sem lehetek ha nincs menstruációm,de nem így lett.Itt a 3és fél hós kisfiam :)

Azt tudom,hogy van olyan,hogy vki szoptat és az idő alatt nincs meg,de nekem nincs ilyen,a tejem is elapadt kb.2hónapja már.

Kinek mikor tért vissza?

Normális ez?

2014. ápr. 17. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is kb 2-3 hónapig tudtam szoptatni, rá 2 hónappal megjött.
2014. ápr. 17. 14:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 7,5 hónapja szoptatok, szülés után 5 hónappal jött meg, azóta rendszeres és tejem is van. Úgy tudom, akkor kell orvoshoz menni, ha a szoptatás abbahagyása után fél évvel sincs menstruáció.
2014. ápr. 17. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!