Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés vagyis a gyerekágyi...

Szülés vagyis a gyerekágyi vérzés utáni első menstruáció érdekelne, kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy több száz kérdés is kering a témában és nyilván kicsi az esély,hogy két egyforma történet van, ezért szeretnék választ kapni,hogy szerintetek lehet-e az első menstruáció az, amikor szülés(febr.) után 6-7 hétig volt vérzés, ami fájdalom mentes volt,közepes erősségű; majd elmúlt és rá 1-1,5 hétre barnással kezdődött és élénk pirosba ment át? Normális? Volt valaki hasonló helyzetben? Vagy még mindig tisztul a szervezet?

Hozzáteszem: császármetszés, nem szoptatok és első gyermek.

Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm! :)

2014. ápr. 26. 09:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Erre így mi nehezen tudunk válaszolni, kérdezd meg a nőgyógyászodat, az a biztos. Amúgy, ha eltelt a két vérzés között másfél hét, szerintem van esély a menstruációra. Én kétszer szültem, mindkettő után folyamatos volt a tisztulási vérzés kb. 6 hétig, tehát nem voltak benne napos szünetek. Sajnos én sem tudtam szoptatni egyiket sem, ezért a havim nálam is a tisztulások után már 1 hónapra megjött. Szóval esély mindenképp van rá, a következő hónapban már biztos látni fogod, hogy valóban menstruáció-e.
2014. ápr. 26. 09:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! :)
2014. ápr. 26. 10:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is császár volt,nem szoptatok és szüléstől számított 7 hétre megjött. Barnás,majd élénk piros. Szerintem ez már neked is az lesz
2014. ápr. 26. 19:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát valószínűleg igen. Csak aggódtam vajon normális-e!? De ezek szerint nemcsak én vagyok így :). Köszönöm a válaszod!
2014. ápr. 27. 09:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Konkrétan ömlött belőlem a vér az első 2 napon. Álltólag természetes azelső pár menstruációnál az erős vérzés. Kb. a 4.-5. már normális volt.
2014. ápr. 27. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Én természetesen szültem és a szülést követően kb. a 4. hónapban jött meg. Rendesen. Előtte nem volt semmi.Császárnál em tudom hogy van.
2014. ápr. 27. 16:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Termeszetesen szultem, 4 hetig volt folyamatos verzesem a szules utan. Ra pont egy honapra megjott, pedig szoptattam kozben. A menstruaciom az elso alkalommal sok volt es borzalmasan fajt. A kovetkezo honapban szinten megjott, az mar elviselheto volt, es igy tovabb....
2014. ápr. 27. 22:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igazából nekem is erős viszont a görcsök elég elviselhetőek. De lehet csak azért tűnik erősnek,mert betétet használok, tampont még nemigen merek, azt mondják a szülést követő első menstruációknál "nem ajánlatos"...nem tudom mi az igazság; ti hogy vagytok ezzel?
2014. ápr. 28. 00:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha szexuális élet élsz már, és gondolom már letelt a 6 hét szerintem tampont is lehet már használni, az más kérdés, hogy elegendő lesz e csak a tampon. Én halottam már olyat, hogy még nem szűkül vissza teljesen a hüvely, így könnyen kifolyik tampon mellett. De szerintem akadálya nincs, főleg, ha már régebben szültél.
2014. ápr. 29. 09:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2014. ápr. 29. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!