Chritine kérdése:
Nagy a baj? Vagy csak én aggódom túl?
Figyelt kérdés
Már több mint 7 hete megszültem , tudtam hogy meg fog jönni , meg is jött 20.-án este de azóta egyre és egyre jobban ömlik a vér belőlem :( Ez természetes hogy ennyire vérzem vagy ezzel forduljak orvoshoz ?2014. jún. 23. 08:36
1/5 anonim válasza:
Természetes, ürül a méhed. Én már fél éve menstruálok a szülés óta, de nekem még mindig ilyen az első 3 nap, szó szerint ömlik belőlem a vér ezeken a napokon. Én hamarosan orvoshoz fordulok ezzel a problémámmal. De neked első menszi szülés óta, ilyenkor még normális a bő és erős vérzés, még az is ha esetleg tovább tartana, 6-7 napig. Lehet a következő neked már gyengébb lesz.
2/5 anonim válasza:
Nekem szülés óta minden második menzeszem olyan erős volt, hogy nem tudtam a lakásból kilépni az első 2-3 nap. Aztán szépen lassan, évek alatt normalizálódott.
3/5 anonim válasza:
Nekem a dokim azt mondta, hogy ez normális, én 1 éve szültem, de az első pár nap még mindig inkontinencia betétet használok és azt is szinte óránként kell cserélni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon megijedtem mert nekem sosem volt túl erős de viszont 8 napig tartott ...
2014. jún. 23. 10:56
5/5 anonim válasza:
Én a kisfiam kinőtt pelusait használtam el. :)
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!