32 uh-on voltunk, a baba bpd-je 86 mm az Ac 258 mm. Volt még valakinek ilyen nagy eltérés? Nem túl nagy a babám feje!? Nagyon aggódom!
Nekem mindegyik UH-n azt mondták, hogy 2 héttel meghaladja a babám feje a korát. A 38. héten szültem egy teljesen normális fejméretű (33 cm) kisfiút, egyáltalán nem volt neki nagy, sőt!
Ne adj erre, amúgy 1 mm nem nagy eltérés (81 +/-4 az átlag), itt utána tudsz olvasni:
Nyugodj meg, jók a méretei, ne törődj az UH-val, minden baba másképp fejlődik odabent! :-)
További boldog babavárást!
Köszönöm, hogy válaszoltál!!! A dokit kérdeztem,, mert nem a saját orvosom volt most uh-on, hanem egy idősebb doki, hogy minden rendben a gyerekkel!?? annyit mondott, hogy természetesen igen, szép nagy kerek feje van!
csak néztem a mérettáblázatot, és kicsit megijedtem, hogy a buksija a határérték felett van a pocakja, meg majdnem alatta!
Még egyszer köszönöm szépen , hogy írtál!!!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
ezt találtam neked
egyébként milyen véletlen ezt a kérdést 2010 március 11 én tették fel, én akkor szültem pont :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!