Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tágulási vérzés? Ti bemennétek...

Tágulási vérzés? Ti bemennétek kórházba?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel voltam vizsgálaton, picit véreztem, majd elmúlt (gondolom a kézzel vizsgálattól lehetett). Este éreztem, hogy nagyon szurkál a hüvelyemben mélyen és elkezdtem picit vérezgetni, reggelre elmúlt. Ma voltam CTG-n, meg áramlást néztek (vizsgálat nem volt), ahol említettem a dokinak a tegnapi vérzést, azt mondta ilyenkor mindig kórház.

Most, 2-3 órája ismét minimális maszatoló vérzésem van, meg a szurkálás. Szinte biztos vagyok benne, hogy csak tágulok, feleslegesen nem akarok betrappolni a kórházba, de a délelőtti orvos bogarat ültetett a fülembe. Ti bemennétek a kórházba, vagy várnátok?

Baba nem olyan élénk, mint eddig, de néha mozog. Ez a közelgő szüléstől is lehet.

40+1 hetes terhes vagyok.

2014. aug. 9. 14:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Gratulàlok :) könnyű szülés volt ? :)
2014. aug. 19. 12:24
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon fájt, de álom szülés volt. Nagyon szép élmény lesz egész életemre. Nem választott orvossal szültem, de a szülésznő és az orvos is fantasztikus volt. Még utána is jöttek látogatni, meg beszélni. Azt mondták, hogy ők köszönik, mert ritkán van ilyen megható szülésük és ezekért éri meg csinálni. Apa is bent volt és szuper volt így. Mindketten imádjuk a babát.
2014. aug. 22. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!