Második szülésnél kérhetem a császárt?
Hivatalosan nem kérhető a császár, csak akkor csinálják, ha orvosilag indokolt. De nekik is kényelmesebb egy program császár, és több pénzt is kapnak utána az államtól mint egy sima szülésre, úgyhogy a legtöbb helyen igencsak hajlamosak az orvosok bármilyen piti dolog miatt indokoltnak látni (pláne, ha az anya is ezt akarja).
Szóval ha mondod, hogy félted a sebedet, és szívesebben szülnél megint császárral, akkor az állami kórházak 99%-ban nagy örömmel megcsinálják.
Budapest és jogilag az első császár után a másodikhoz nem kell indok és pont, ezt az én nőgyógyászom meg is erősítette. Az más hogy a köcsög orvosok tojnak a jogra.
8-as voltam.
"Ezert tettem fel a kerdest mert nagyon nem szeretnem ezt megegyszer atelni.."
Teljesen érthető és emberileg ez abszolút elegendő indok lenne. Már normálisabb helyeken. Mi még itthon nem vagyunk ezen a szinten.
Megpróbálnék olyan orvoshoz járni terhesgondozásra, aki ez alapján előjegyez a programcsászárra.
Vagy sajnos magánkórház. Itt tartunk, hogy fizetned kell kemény összegeket, ha nem akarod, hogy egy darab húsnak nézzenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!