Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Második szülésnél kérhetem a...

Második szülésnél kérhetem a császárt?

Figyelt kérdés
Az első szülésem sürgősségi császar lett és sokan irják hogy ha az első császár akkor a második is.. vagy legalább is lehet kérni. De olyanokat is hallok mostanában hogy rakényszeritik az anyukara a sima szulest a csadzar utan. Melyik az igaz?esetleg valakinek tapasztalata sopronban?koszonon

2022. okt. 2. 05:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%

Igaz, nem sopron.

Császár nem kérhető. Császárt csak indokolt esetben csinálnak.

Én császár után 2.5 évvel természetesen szültem. Mit ne mondjak, nem bántam meg.

2022. okt. 2. 06:41
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Hivatalosan nem kérhető, de az orvosok többsége hajlik rá, ha az előző szülés császáros volt
2022. okt. 2. 06:54
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Kifejezetten kérni csak magánban lehet.
2022. okt. 2. 07:05
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Magánban 1 millióért bármit.
2022. okt. 2. 07:57
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Nekem azt mondta a doki, hogy semmi nem indokolja a császárt pedig az első nekem is sürgősségi volt és ráadásul nem is telt el túl sok idő a 2 terhesség között és én végig császárra készültem és ott a szülőszobán majdnem sokkot kaptam, hogy nekem természetes úton kell megszülni a gyereket. Végül császár lett, mert nem illeszkedett be a feje és már a tolófájások alatt vittek a műtőbe. Mit ne mondjak pazar volt, hogy épp egy fájás közben adták be a gerinc érzéstelenítőt.
2022. okt. 2. 08:13
 6/16 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo 5/5nekem detto ez volt az elso babamnal 18 ora kokemeny pokol vajudas es a feje.nem.illeszkedett nem tagultam es a tolo fajasoknal jott a mutet ugy adtak a szurit es nagOn szar volt. Ezert tettem fel a kerdest mert nagyon nem szeretnem ezt megegyszer atelni..
2022. okt. 2. 08:20
 7/16 anonim ***** válasza:
62%
Hát nekem az egyik szülésznő megsúgta, hogy ha azt mondom, hogy fáj az előző császárheg,akkor nem erőltetik a természetes szülést. Én bemondtam, hogy fáj, mert már sehogyse bírtam azt, hogy nyomni kellett volna de mondták, hogy ne nyomjak, mert nincs a szülőcsatornában a feje. Hát mondom köszi. A műtét alatt egyébként mondta a főorvos a rezidensnek (aki szerint semmi nem indokolta a császárt), hogy a gyerek nem tudott volna természetes úton megszületni. #5 voltam
2022. okt. 2. 08:28
 8/16 anonim ***** válasza:
34%
Nálunk meg lehet második császár, sőt ajanlják. Pont hogy lehet kérni másodiknak a császárt ide már nem kell orvosi ajánlás sem. Ne hagyjátok magatokat, amióta úgy kezelem a dokikat mint egy cigány kB na azóta nem szólnak vissza, a kedvesség nem használt rájöttem ez a cigány beleszólogatós stílus ha a cigánynak beválik akkor nekem is, a szomorú hogy tényleg...
2022. okt. 2. 09:43
 9/16 anonim ***** válasza:
22%
8as, de ha téged kezelnének úgy ahogy te őket akkor földön fetrengve hisztikéznél igaz? Az meg kit érdekel ha mögötted lealáznak mindennek, meg műtét alatt leköpnek :-D
2022. okt. 2. 11:06
 10/16 anonim ***** válasza:
59%
Pedig ez az igazság, amíg kedves voltam letojtak, rossz gyógyszert írtak,elfelejtették hogy ott várok a váróban, úgy beszéltek hozzám mint egy darab szeméthez. Amióta visszaszólok azóta meg csinálják azt amit kell és nem pofáznak vissza,az meg hogy a hátam mögött utálnak letojom, most már legalább nem szemtől szemben prolik. A dokik a nagy istenkomplexusuk miatt azt hiszik azt tehetnek velünk amit akarnak. Viszont amikor valaki nem hajbókol nekik bár morogva de egyből visszavesznek és erre a felismerésre elment 20 évnyi kedveskedésem ami alatt vagy 10-er félrekezeltek vagy levegőnek néztek.úgy 3 éve vagyok paraszt és azóta ugyanaz a doki pl normálisan kezel. Ha közben utál ám legyen,de az én türelmem is véges.
2022. okt. 2. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!