Hányadik héten indult a szülésetek és mivel kezdődött: magzatvíz elfolyás vagy fájások?
Azt vettem észre a környezetemben, hogy akiknek elfolyt a magzatvizük, az mindig a 36-37-38.héten történt. Akinek később indult a szülése (39-40-41.hét), azoknak mindig fájásokkal kezdődött.
Lehet valami összefüggés szerintetek, vagy csak az én ismerőseim körében alakult így ez a statisztika?
Szia!
Nekem a 38. héten született a kisfiam. Éjjel kimentem a wc-re, és kb 2 dl friss vér 'zúdúlt' ki belőlem.... Rohantunk a kórházba, ahol a doki a vizsgálat után közölte, hogy tágulási vérzés volt és fájások nélkül már 5 cm-re voltam nyitva... :)
Szia.39+3napra fájások nélkül folyt el a magzatvíz egy szombati napon,kb.egy óra múlva már a kórházban voltunk,vasárnap de.született meg a kisfiam,nem kaptam semmit csak vártuk,hogy beinduljanak a fájások.Hajnalban kezdődött el csak igazán a dolog a beöntés után:-).Barátnőm két héttel előbb szült a kiírtnál,és nála fájásokkal indult,csak a végén repedt a burok.
Üdv
36+5 hetes voltam, amikor éjszaka arra keltem, hogy valami folyik. Zuhany után mentünk a kórházba, ahol vizsgálat után kiderült, még csak ujjnyira voltam kitágulva, így maradtam megfigyelésen, persze fájásom nem volt. És mivel nem is lett spontán, meg nem is nagyon tágultam, másnap oxitocinnal segítettek rá, így estére született meg a kisfiam.
Amúgy az ismerősök körében volt lejárt idő után fájással indult szülés, de volt 39. héten magzatvíz elfolyás. Szerintem csak véletlen amit tapasztaltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!