Mikor kellene elindulnom a kórházba?
Figyelt kérdés
Nincs fájásom, csak amolyan elméleti kérdés.
37 hetes vagyok, pár napja az ultrahangon az átlagostól kevesebb magzatvizet láttak, illetve a magzat is kisebb 2 héttel. A terhesség alatt minden rendben volt eddig az ultrahangokkal. Ilyen esetben is vajúdhatok otthon vagy mivel kevesebb a magzatvíz valamennyivel, ezért hamar be kell menjek? Jövőhéten megyek kontrollra egyébként csak szeretnék tanácsot kérni.
2022. aug. 7. 06:52
1/3 anonim válasza:
Pontosan ugyanígy voltam én is. Kevesebb magzatvíz és 2-3 héttel kisebb magzat. 38+3 hetes voltam amikor gyanítottam, hogy a magzatvíz szivárog, inkább bementem az ügyeletre. Megvizsgáltak, de arra jutottak, hogy ez nem az, de protokoll miatt 72 órára befektetnek inkább, ez volt este fél nyolckor (nem Magyarország) 10kor már kezdődtek a fájások, másnap 9:17kor megszületett a lányunk 😊
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! Végül milyen "paraméterekkel" született a kislányod? :) A kevesebb magzatvíz okozott valami problémát?
2022. aug. 7. 09:55
3/3 anonim válasza:
2620g 48cm, eddig úgy néz ki, hogy nem okozott problémát 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!